Τα Google Pixel 7 κυκλοφόρησαν και είχαν ορισμένα προβλήματα, άλλα μικρά και άλλα μεγαλύτερα, τα οποία η εταιρεία έλυσε με των καιρό. Ωστόσο, τα τηλέφωνα της Google έχουν ορισμένα θεματάκια, τα οποία πρέπει να θεωρείς ως φυσιολογική συμπεριφορά και να συνεχίζεις τη ζωή σου μαζί τους. Η κύρια κάμερα έχει μικρά ρουλεμάν για το OIS και αυτά γίνονται η αιτία τα τηλέφωνα να κάνουν ένα παράξενο “τρίξιμο” από το σημείο του module, όταν τα κουνάς. Ο θόρυβος αυτός θεωρείται απολύτως φυσιολογικός.

Όπως είχαμε δει όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα under-display fingerprint scanner και τα ultrasonic συστήματα, τα προστατευτικά οθόνης δημιουργούσαν κάποιο θέμα στο ξεκλείδωμα της συσκευής. Αυτό το έχουν διορθώσει κάποιοι κατασκευαστές, αλλά στα Google Pixel 7 αποτελεί ένα πρόβλημα με το οποίο οι κάτοχοι τους πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν και να θέλουν επιπλέον προστασία στην οθόνη τους θα πρέπει να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό για κάποιο πιστοποιημένο screen protector με το οποίο λειτουργεί το fingerprint scanner.

Έχουμε δει και έχουμε δει χρωματισμούς σε οθόνες κινητών, με διάφορες διαβαθμίσεις όσον αφορά την ένταση, αλλά στα Google Pixel 7 αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά η συνήθεια που έγινε λατρεία. Όταν κάποιος κοιτάει την οθόνη τους υπό συγκεκριμένη γωνία, ειδικά στο Pro που έχει curved οθόνη, βλέπει χρωματισμούς. Δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει κάτι σε επίπεδο software, οπότε να κάτι ακόμα με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς αν έχεις ένα Pixel 7.

Πάμε στα πιο σοβαρά. Η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, τουλάχιστον out of the box. Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα, αλλά ένα σύστημα εκμάθησης που έχουν τα Google Pixel 7 και μαθαίνουν τις δικές σου συνήθειες με βάση τις συνθήκες που επικρατούν, τη χρονική στιγμή, και τα λοιπά, ώστε να μάθουν να ρυθμίζουν τη φωτεινότητα σύμφωνα με τα δικά σου γούστα. Αυτό τους παίρνει λίγο χρόνο και θα πρέπει να κάνεις υπομονή μία με δύο εβδομάδες ή να μην χρησιμοποιείς την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας.

Για το τέλος έχουμε το καλύτερο, η μπαταρία και η αυτονομία της που δεν βγάζει κανένα νόημα. Τις πρώτες ημέρες καμία συσκευή δεν έχει σταθερή αυτονομία. Επιπλέον, τα περισσότερα flagships πλέον, και όχι μόνο, μαθαίνουν τις συνήθειες σου και προσαρμόσουν την κατανάλωση της συσκευής ώστε να βελτιώνουν την αυτονομία της μπαταρίας. Τα Google Pixel 7 θέλουν και εδώ τον χρόνο τους, καθώς μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες μέχρι να φτιάξουν το δικό σου προφίλ. Μέχρι τότε, μπορεί να έχεις 2 ώρες χρήσης με 20% μπαταρία ή και 20 λεπτά, ακόμα και αν κάνεις τα ίδια ακριβώς πράγματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέρα από αυτό με την κάμερα που “κροταλίζει”και την μπαταρία αλλά όχι σε τόσο υπερβολικό βαθμό που λέει εδώ στο άρθρο δεν ισχύει κανένα άλλο πρόβλημα που αναφέρει εδώ ο γράφων. Που τα βρίσκετε και τα γράφετε ήθελα να ξέρω, πραγματικά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.