Επίθεση των Macedonian Hackers της Greek Hacking Scene σημειώθηκε της προηγούμενες μέρες στο κυβερνών κόμμα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας των Σκοπίων, δημοσιεύοντας την Βάση Δεδομένων του.Μέσα στα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, βρισκόταν και ο προσωπικός λογαριασμός του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρουεβσκι. Επίσης μέσα στη βάση δεδομένων υπάρχει λίστα του κλειστού κύκλου μελών του κόμματος, οι ακραίοι φανατικοί φασίστες, και τα τηλέφωνα τους τα οποία χρησιμοποιεί το κόμμα για να τους καλεί μαζικά μέσω sms.

ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε όλη τη Βάση Δεδομένων.
Η Greek Hacking Scene αλλοίωσε την αρχική σελίδα του κυβερνώντος κόμματος των Σκοπίων ВМРО-ДПМНЕ (VMRO-DPMNE) vmro-dpmne.org.mk και του Υπουργείου Πολιτισμού των Σκοπίων kultura.gov.mk που παραχαράζει την ιστορία, στις 4 Αυγούστου 2012.
Δείτε πως έδειχνε η αρχική σελίδα των sites:   mirror page view

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.