Το techmaniacs.gr και το Gamespace.gr σε συνεργασία με το New York College, διοργάνωσαν το 3o Digital Universe στις 2325 Σεπτεμβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις του New York College στην Καλλιθέα. Η προσέλευση σας ξεπέρασε τα 10.000 άτομα δημιουργώντας για μια ακόμα φορά την μεγαλύτερη παρέα Τεχνολογίας και Gaming.

14468661_1219243038097172_2452078082820318457_o

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από Indie Developers, ΙστοσελίδεςYouTubers και StandUp Comedians.

Event Photographer : Alkis Moraitis

Κατά την διάρκεια των τριών ημερών είχατε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τις νέες τεχνολογίες, να περιηγηθείτε σε έκθεση από RetroComputers.gr,AMIGAliveIndieDevelopersCosplayers, και λάτρεις του Fan Art.

Η συμμετοχή σας στα τουρνουά League of Legends 1vs1, CS:GO 1vs1, Hearthstone, PES 2017, Mortal Kombat X, Dirt Rally, Street Fighter, NarutoShippuden Ultimate Ninja Storm 4Rocket League καθώς και Super Smash Bros ήταν μεγάλη, με τους πρώτους να βραβεύονται με πλούσια δώρα. Παράλληλα διεξήχθη το ESL Digital Universe σε League of Legends 5vs5, CS:GO 5vs5 και Hearthstone, καθώς και τουρνουά στα Card Games, X-Wing,Game of Thrones και Conquest.

Event Photographer : Alkis Moraitis

Στον διαγωνισμό Fan Art το Σάββατο είδαμε εντυπωσιακές δημιουργίες ενώ την Κυριακή παρακολουθήσαμε μοναδικές παρουσιάσεις στο διαγωνισμόCosplay.

Οι διοργανωτές του Digital Universe ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους που στήριξαν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε ακόμα ολόκληρη την ομάδα των Gamespace.gr και techmaniacs.gr, καθώς και τους παράγοντες του New York College, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συνέβαλαν ο καθένας ξεχωριστά, στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Diamond χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τα BITS AND BYTES.

Event Photographer : Jason Bam

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Platinum χορηγούς, Razere–FOOD.grROCCATLG,SONYOtakuStore.grMSIKaissaGames και AnimeHouse.gr.

Event Photographer : Alkis Moraitis

Ευχαριστούμε ακόμα τους Gold χορηγούς, Plantronics,LogitechSeven SpotsAllouFun Park, PES 2017 και ISIC.

Event Photographer : Jason Bam

Τέλος, ευχαριστούμε τους Silver χορηγούς CD Media,FantasyShop.grBANDAI NAMCO Entertainment, SPEEDLINKHORISCST, 3DHUB.gr καιLykosWinery.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, ESL Greece, Nintendo Next και Tenebra Studios για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τα λέμε στο επόμενο Digital Universe!

Μέχρι τότε δείτε όλες τις φωτογραφίες από το Digital Universe!

Ημέρα 1η

 

 

Ημέρα 2η

Ημέρα 3η

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.