To Xiaomi Mi 8 θα είναι το πιο “cost-effective” Android flagship smartphone που θα έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο πρώτο μισό του 2018, σύμφωνα με πηγή από την περιοχή της Κίνας. Συγκεκριμένα, το επόμενο high-end android flagship smartphone της Xiaomi, λέγεται ότι θα ξεκινά από τα $440, τουλάχιστον στην ιδιαίτερη πατρίδα της εταιρείας. Η τιμή αυτή, λέγεται ότι αφορά την έκδοση με τα 6GB RAM και 64GB storage, κατά $90 πιο φθηνό από το OnePlus 6.

Το επερχόμενο smartphone της Xiaomi θα διαφημιστεί ως Mi 8 Anniversary Edition, παρά το γεγονός ότι θα αποτελεί τον διάδοχο του Mi 6 του 2017, σε μια προσπάθεια η ονομασία της συσκευής να ταιριάζει με τα οχτώ χρόνια που κλείνει η Xiaomi στην αγορά των smartphone συσκευών. Αναμένεται να καταφθάσει με εγκοπή, και θα ενσωματώνει μια 3D κάμερα για δυνατότητα depth sensing. Το module θα επιτρέπει τη λειτουργία  facial recognition. Επιπλέον θα υποστηρίζεται η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Quick Charge 4.0. Θα εξοπλιστεί με Snapdragon 845, με το πιο premium μοντέλο να αναμένεται να διαθέτει 8GB RAM και 128GB storage και την τιμή του να φθάνει στα 500 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.