Όπως περιμέναμε, πριν λίγο ανακοινώθηκε το HTC U11 EYEs, ακολουθώντας την μόδα που θέλει τις οθόνες να είναι αναλογίας 2:1, ώστε να είναι Ultra Wide.

Η συσκευή έρχεται με την παλαιότερο LCD 3 τεχνολογία στην οθόνη, η οποία είναι στις 6 ίντσες, ανάλυσης 2160×1080, που σημαίνει πως είναι FHD+. Η κατασκευή θυμίζει το HTC U11, με την γνωστή Liquid επιφάνεια σε κόκκινο, μαύρο και ασημί. Όπως όλες οι U συσκευές της εταιρίας, έτσι και το U11 EYEs, έρχεται με την τεχνολογία Edge Sense, ώστε να μας προσφέρει λειτουργίες όταν πιέζουμε τις άκρες της.

Το HTC U11 EYEs, έρχεται με τον οκταπύρηνο Snapdragon 652, που είναι αρκετά δυνατό chipset. Μαζί με το δυνατό chipset έχουμε και 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία της συσκευής είναι στις 3930mAh.

Φωτογραφικά έρχεται με κάμερα 12MP στο πίσω μέρος, αντίστοιχη με την πολύ καλή που είδαμε στο HTC U11. Στην πρόσοψη έχουμε διπλό αισθητήρα 5MP, με δυνατότητα για Bokeh και επιδιόρθωση δέρματος.

Η συσκευή έρχεται με Android 7.1 Nougat για κάποιο λόγο και θα κυκλοφορήσει γύρω στα $500.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.