Όπως γνωρίζουμε το One της OnePlus θα είναι ένα τηλέφωνο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τελικά φαίνεται η εταιρεία να ενσωματώνει τον Snapdragon 801 και 3GB RAM. Έτσι θα το κάνει την τέταρτη συσκευή που θα συνδυάζει τον 801 με 3GB, μετά το Xperia Z2, το Oppo Find 7 και το Galaxy Note 3.

Η συσκευή θα έρχεται με το MSM8974AC που είναι ο πιο “δυνατός” Snapdragon 801, που συναντάμε και στο Samsung Galaxy S5. Είναι χρονισμένος στα 2.5GHz και ενσωματώνει για κάρτα γραφικών την Adreno 330 χρονισμένη στα 578Mhz.

one plus 3gb

Τα 3GB RAM σίγουρα θα βοηθήσουν το κινητό να ανταπεξέλθει με ευκολία και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έχει 5.5″ οθόνη ανάλυσης 1080p, μπαταρία 3100mAh και κάμερα 13MP κατασκευασμένη από τη Sony. Τέλος το One θα τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του CyanogenMod.

Παρά τις αλλαγές στα χαρακτηριστικά, αφού αρχικά ήταν να έρθει με Snapdragon 800 και 2GB RAM, φαίνεται να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην ημερομηνία ανακοινώσης του.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως μια τέτοια συσκευή θα κοστίζει κάτω από €350 όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της. Περιμένουμε με τρομερή ανυπομονησία την κυκλοφορία της.

Πηγή |Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.