Εχθές είδαμε φωτογραφίες από σχέδια που παρουσιάζουν το επερχόμενο iPhone 6. Σήμερα εμφανίζονται φωτογραφίες που φαίνεται πως τραβήχτηκαν στις εγκαταστάσεις τις Foxconn.

Το τηλέφωνο φαίνεται να είναι πολύ λεπτό με μεταλλική κατασκευή. Η κάμερα φαίνεται να προεξέχει λιγάκι, πράγμα που μας τράβηξε την προσοχή! Εμείς εκτιμούμε πως πιθανότητα τα οπτικά τις κάμερας να χρειάζονται περισσότερο χώρο, για αυτό και έχουμε αυτό το εξόγκωμα στο σημείο τις κάμερας. Οι τελευταίες φήμες άλλωστε μιλάνε για κάμερα 8MP που θα έχει βελτιωμένα οπτικά και θα έχει διάφραγμα f/1.8.

Κάμερα από iPod, επίσης με εξόγκωμα
Κάμερα από iPod, επίσης με εξόγκωμα

Από όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής, θα έχουμε δύο iPhones. ένα με 4.7 ίντσες οθόνη και ένα phablet. Η ημερομηνία της ανακοίνωσης φαίνεται να ποικίλει καθώς έχουμε ακούσει φήμες για Ιούνιο αλλά και Σεπτέμβριο.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.