Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στα Παραπολιτικά FM 90.1, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη όπου συζήτησε για τις σημαντικές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Εκπτώσεις σε ΌΛΑ τα iPhone 16 και iPhone 16 Pro Max στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ξεκινάει η αποστολή SMS σε πολίτες ηλικίας 30-70 ετών:

Έχω ρίξει το βάρος στο κομμάτι που έχει να κάνει με την Πρόληψη. Ξέρετε ότι έχει ήδη σωθεί μία πόλη μεγαλύτερη από τη Λαμία από τα προγράμματα πρόληψης και 26 Φεβρουαρίου ξεκινάνε και τα SMS για τα καρδιαγγειακά.

Ο ήχος που κάνουν οι άνθρωποι πριν το θάνατό τους (video)

Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025 θα ξεκινήσει η μαζική αποστολή των SMS για όλους τους πολίτες προκειμένου να γνωρίζουν ότι δικαιούνται δωρεάν πλήρη προληπτικό έλεγχο για καρδιαγγειακά και εγκεφαλικά νοσήματα.

Περισσότερα στο επίσημο δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.