Μία νέα προσφορά για πληρωμές λογαριασμών χωρίς καμία προμήθεια ανακοίνωσε η τράπεζα Πειραιώς. Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες της τράπεζας μπορούν με μία πολύ χαμηλή ετήσια συνδρομή να πληρώνουν όλους τους λογαριασμούς τους χωρίς να καταβάλλουν προμήθεια. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσω του ανανεωμένου πακέτου πληρωμών με την ονομασία «εξόφΛΥΣΗ».

Με το συνδρομητικό αυτό πρόγραμμα, οι πελάτες της τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν χωρίς επιπλέον προμήθεια τους λογαριασμούς προς όλους τους οργανισμούς ενέργειας, ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών και ιδιωτικών ασφαλειών, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η πληρωμή. Συγκεκριμένα, μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο με εντολή πληρωμής μέσω Piraeus e-banking και Piraeus app, με χρέωση λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας, όσο και μέσω πάγιας εντολής στον καταθετικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα.

Το πακέτο πληρωμών «εξόφΛΥΣΗ» έχει ετήσια συνδρομή 5 ευρώ και ισχύει όριο ορθής χρήσης, στις 100 πληρωμές λογαριασμών ετησίως. Εάν εξαντληθεί αυτό το όριο, το κόστος ανά συναλλαγή διαμορφώνεται σε 0,05 ευρώ. Η ενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: Είτε μέσω Piraeus e-banking, ακολουθώντας στο κεντρικό μενού την επιλογή Αγορές & Αιτήσεις – Πακέτο Πληρωμών Λογαριασμών εξόφΛΥΣΗ, είτε με επίσκεψή σας σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς κατόπιν ραντεβού

Το μυστικό που μπορεί να ξεκλειδώσει την ανθρώπινη αδρανοποίηση!

Σημειώνεται ότι η απαλλαγή από τις προβλεπόμενες προμήθειες ανά συναλλαγή, ισχύει μόνο εφόσον ο κάτοχος του πακέτου ταυτίζεται με τον εντολέα της πληρωμής ή της ανάθεσης της άμεσης χρέωσης. Τέλος, η υπηρεσία αφορά σε πληρωμές που εκτελούνται στο πλαίσιο ατομικής/οικογενειακής χρήσης ή/και χρήσης για την εξυπηρέτηση των λογαριασμών της ατομικής επιχείρησης του πελάτη. Συνδρομητικά πακέτα συναλλαγών προσφέρουν και οι υπόλοιποι συστημικοί όμιλοι μέσω των οποίων παρέχεται δωρεάν αριθμός συναλλαγών με μία μηνιαία συνδρομή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.