Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Z Fold Special Edition, το νέο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο, το οποίο έρχεται με πιο λεπτή σχεδίαση από το Galaxy Z Fold 6, αλλά θα έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Z Fold μέσω δελτίου τύπου στην Κορέα. Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν, πριν από λίγο καιρό, ότι το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κορέα και την Κίνα. To Galaxy Z Fold Special Edition έχει μια διαφορετική όψη κάμερας στο πίσω μέρος ενώ έχει μια πιο λεπτή σχεδίαση. Η πίσω πλευρά του είναι επίπεδη, και το ίδιο ισχύει και για τα πλαϊνά του. Οι τρεις πίσω κάμερες είναι κάθετα ευθυγραμμισμένες και αποτελούν μέρος της ίδιας νησίδας κάμερας.

Η συσκευή έχει πάχος 10,6 mm όταν είναι διπλωμένο και ζυγίζει 236 γραμμάρια. Αυτό το καθιστά 1,5 χιλιοστά πιο λεπτό και 3 γραμμάρια ελαφρύτερο από το Galaxy Z Fold 6. Η Samsung χρησιμοποιεί μια κύρια κάμερα 200 megapixel στο πίσω μέρος της συσκευής, η οποία μάλιστα αναφέρει ότι “υποστηρίζει πιο ζωντανές και καθαρές φωτογραφίες και βίντεο”. Οι άλλες δύο κάμερες είναι 12 megapixel και 10 megapixel, Ulrawide και telephoto. Το τηλέφωνο έρχεται με 16 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή θα φέρει τον Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy SoC.

Η κύρια οθόνη στο Galaxy Z Fold Special Edition είναι 8 ιντσών και προσφέρει αναλογία διαστάσεων 20:18. To πάνελ έχει ανάλυση 2184 x 1968 και φτάνει τα 2.600 nits φωτεινότητας. Είναι επίσης ένα πάνελ 120Hz. Η μπροστινή οθόνη έχει μέγεθος 6,5 ίντσες και έχει λόγο διαστάσεων οθόνης 21:9, έχει ανάλυση 2520 x 1080 και ο ρυθμός ανανέωσής της φτάνει στα 120 Hz. Το τηλέφωνο είναι αδιάβροχο και έχει το Gorilla Glass Victus 2 στην μπροστινή οθόνη.

Το Samsung Health αναβαθμίζεται και γίνεται προσωπικός ιατρικός βοηθός μας!

Δυστυχώς, η γραφίδα S Pen δεν υποστηρίζεται σε αυτή τη συσκευή. Η συσκευή διατίθεται μόνο σε ένα χρώμα, το ‘Black Shadow’ και η τιμή του θα είναι ισοδύναμη με 2.020 $ (για την αγορά της Κορέας), κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα είναι περίπου 500 δολάρια πιο ακριβό από το απλό Galaxy Z Fold 6.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.