Τελειώνουν τα ψέματα καθώς οι παλαιές ταυτότητες θα λήξουν το 2027, όπου όλοι οι πολίτες θα πρέπει να προμηθευτούν τις νέες ταυτότητες. Αυτό αναφέρεται σε υπουργική απόφαση και πιο συγκεκριμένα στο ΦΕΚ Τεύχος Β 5441/30.09.2024

60 λεπτά ομιλίας προς όλους δωρεάν κάθε μήνα χωρίς κάρτα + 21.5GB για 6 μήνες

Όπως αναφέρεται σε αυτό, μέχρι τις 25/9/2027 θα έχουν ισχύ τα παλαιά δελτία ταυτότητας, ημερομηνία κατά την οποία μετά δεν θα γίνονται δεκτά. Το μέτρο αφορά τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας που έχουν και λατινικούς χαρακτήρες  όπως και τα τα δελτία ταυτότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και οι άδειες διαμονής πολιτών τρίτων χωρών που έχουν εκδοθεί δυνάμει του ν. 4251/2014 (Α’ 80) και του π.δ. 106/2007 (Α’ 135) και είναι σε ισχύ κατά τον χρόνο της εξ αποστάσεως ταυτοποίησης».

Αυτός είναι ο ήχος του μαγνητικού πεδίου της Γης, συγκλονίζει

Κλείστε ψηφιακό ραντεβού για να εκδώσετε δελτίο ταυτότητας (ΔΤ) με φυσική παρουσία στην αστυνομική αρχή του τόπου μόνιμης ή προσωρινής σας κατοικίας σε αυτόν εδώ το σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.