Η Samsung έχει κάνει κάτι εκπληκτικό για τους χρήστες που αγοράζουν ένα μεσαίου κόστους Galaxy smartphone. Θα τους παρέχει πλέον ενημερώσεις ασφαλείας στα mid-range smartphone της για 6 ολόκληρα χρόνια.

Το video αυτό δείχνει πως να χρεώνεις το Netflix στην Cosmote TV

Στις αρχές του 2024, η Samsung είχε ανακοινώσει την πολιτική των 7 ετών ενημερώσεων για τα flagship smartphones με πολλούς να αναρωτιούνται αν αυτή θα επεκτεινόταν και στις μεσαίου κόστους συσκευές. Με την άφιξη του Samsung Galaxy A16 5G έχουμε πλέον την απάντηση.

Δες αν το Xiaomi smartphone σου είναι Global ή κινέζικο!

Η συσκευή θα πάρει 6 μεγάλες ενημερώσεις του Android και όλες τις One UI εκδόσεις. Δεδομένου του οικονομικού χαρακτήρα των Galaxy A1x συσκευών, το Samsung Galaxy A16 5G θα ενημερωθεί για 6 χρόνια και φυσικά η πολιτική θα εφαρμοστεί στα περισσότερα μεσαίου κόστους τηλέφωνα της εταιρείας. Πολύ μικρή η λίστα προς το παρόν, ωστόσο στο μέλλον θα μεγαλώσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.