Μια μικρή αλλαγή παρατηρήσαμε πριν από λίγες ώρες στα cosmote.gr και cosmote tv, τα sites δηλαδή των υπηρεσιών Cosmote στον τρόπο σύνδεσης. Όπως πιθανόν να γνωρίζεις ήδη, αν έχεις ήδη λογαριασμό Cosmote ID και είχες περασμένα τα στοιχεία σου στο cosmote.gr και έμπαινες από PC τότε μετά την πρώτη επίσκεψη, η Cosmote έκανε refresh τη σελίδα και σε συνέδεε κανονικά.

Το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για τα Xiaomi smartphone της Global αγοράς

Πλέον η ίδια η συμπεριφορά ακολουθείται και στο site της Cosmote TV.  Δεν είχαμε συνδεθεί και ούτε δει ποτέ Cosmote TV από PC, όμως η Cosmote πριν από λίγες ημέρες μας συνέδεσε αυτόματα στην υπηρεσία λόγω του Cosmote ID που υπήρχε στο cosmote.gr. Δηλαδή πλέον, όπως στο cosmote.gr έκανε refresh και σε σύνδεε στην υπηρεσία για να δεις το λογαριασμό σου η ίδια συμπεριφορά παρατηρείται και στο site της Cosmote Tv πλέον για να μπορέσεις να ξεκινήσεις την προβολή. .

Προϋπόθεση για να δουλέψει σωστά βέβαια είναι να έχεις περασμένη την Cosmote TV στο συγκεκριμένο Cosmote ID που είναι συνδεδεμένο στο Cosmote.gr.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.