Τα vivo X200 series θα ανακοινωθούν στις 14 Οκτωβρίου και η εταιρία ξεκίνησε ήδη την προώθηση, “διαρρέοντας” πληροφορίες. Σήμερα έχουμε την πρώτη φωτογραφία του Χ200, δίπλα στο X100 για να δούμε την σύγκριση στον σχεδιασμό. Την ίδια στιγμή, έχουμε δείγματα από την βασική κάμερα και από την περισκοπική.

Το υλικό ήρθε από τον Product Manager της vivo, Han Boxiao και μας δείχνει την τεράστια διαφορά στον σχεδιασμό του vivo X200, σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η νέα συσκευή θα έρθει με επίπεδη οθόνη, ενώ το μεταλλικό του πλαίσιο θα είναι χρωμιομένο, με γυαλιστερή εμφάνιση αλουμινίου. Η οθόνη πλέον χάνει τις καμπύλες της και είναι πλήρως επίπεδη, με μία οπή για την εμπρόσθια κάμερα, στην μέση του πάνω μέρους της οθόνης. Διαφορά έχουν και τα πλαίσια της οθόνης, που φαίνονται ξεκάθαρα μικρότερα από πέρσι.

vivo x200

Μαζί με την φωτογραφία από την εμφάνιση της συσκευής, έχουμε και ένα ζευγάρι φωτογραφιών, με την μία να είναι από τον κύριο αισθητήρα 22mm, που οι φήμες θέλουν να είναι ο Sony IMX921. Η δεύτερη είναι από τον περισκοπικό φακό, στα 70mm, που πιθανότατα θα έχει αισθητήρα τον Sony IMX882. Οι δύο αισθητήρες είναι στα 50MP και στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε πως η περισκοπική κάμερα θα έχει και δυνατότητες macro λήψεων.

Την ίδια στιγμή, η vivo θα διοργανώσει συνέδριο για τους προγραμματιστές της, στις 10 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του OriginOS 5, που θα κάνει το ντεμπούτο της με τη σειρά vivo 200. Ενδιαφέρον θα έχει η “Virtual Graphics Card 2.0”, που θα διαθέτουν τα Χ200.

Το συνοδευτικό μήνυμα υποδηλώνει ότι αυτό θα προσφέρει βελτιωμένη αίσθηση αφής και βελτιστοποιήσεις για παιχνίδια και βιντεοκλήσεις.

iPhone 16 Pro Max: Θέτει νέα πρότυπα για την αυτονομία των smartphone, τρέμε Android

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να προσφέρει η vivo για αυτή τη σεζόν, με τις συσκευές να αλλάξουν σχεδιασμό, αλλά και κάμερες. Η Vivo δεν βασίζεται στον ISP της Qualcomm και της MediaTek για τις συσκευές της, καθώς ενσωματώνει δικό της ISP της συσκευές. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πως μπορεί να κάνει θαύματα, πως θα τα πηγαίνουν όμως τα vivo X200;

Μείνετε συντονισμένοι το Techmaniacs.gr, αφού καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.