Ανάλογα με το use case του καθενός, μπορεί να χρειάζεσαι κάρτα SIM με 4GB δωρεάν internet κάθε μήνα. Και υπάρχει ένας ιδιαίτερα απλός τρόπος να το κάνεις, ειδικά αν είσαι συνδρομητής στην Cosmote.

Xiaomi! Διέγραψε πάνω από 600 εφαρμογές

Η Cosmote δίνει για ανανέωση με κάρτες Payzy 4GB δωρεάν για 30 ημέρες. Ναι θα πεις ότι όντως χρειάζεται ανανέωση. Αλλά μπορείς το ποσό της ανανέωσης να το αξιοποιήσεις σε ένα άλλο καρτοκινητό μεταφέροντας το ποσό μέσω της υπηρεσία easy transfer.

Δυστυχώς όμως όπως έχει γράψει το techmaniacs.gr και παλαιότερα, η μεταφορά ποσού από ένα καρτοκινητό σε άλλο δεν ανανεώνει την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου του καρτοκινητού στο οποίο μετέφερες το ποσό.

Αλλά αν είναι η κύρια γραμμή που χρησιμοποιείς ανανεώνεις με κάρτα Payzy που βγάζεις δωρεάν και έχεις και 4GB για 30 ημέρες.

Κάνε εγγραφή για δωρεάν κάρτα στο Payzy εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε πιο σύμπαν το δωρεάν είναι 13€; Αμάν πια με τα αισχρά clickbait με την payzy και την cosmote για να τσιμπήσετε εσείς τα 20€ του referral

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.