Τώρα που το iPhone 16 έχει ανακοινωθεί επίσημα, τα ΜΜΕ παγκοσμίως και οι διάφοροι leakers στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην επερχόμενη συσκευή της Samsung, το Samsung Galaxy S25 Ultra. Όντας γνωστός για τα πιο έγκυρα leaks του, ο Ice Universe προσφέρει σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες του συγκρίνοντάς το με το Galaxy S24 Ultra.

Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές σταθερής της Nova

Samsung Galaxy S25 Ultra

Σύμφωνα με αυτές, το νέο smartphone της Samsung θα έχει κυκλικές γωνίες, όχι όμως στον ίδιο βαθμό όπως το iPhone. Θα έχει πλέον και πολύ μικρότερο βάρος, ενώ στο εσωτερικό του σίγουρα θα δούμε και έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή.

Το μεγαλύτερο selling point όμως των συσκευών θα είναι η Galaxy AI, όπως για το iPhone 16 είναι η Apple Intelligence. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra απέχει ακόμη χρονικά επομένως θα το δούμε και πολλές άλλες φορές.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.