Η σειρά Xiaomi 14T φαίνεται ότι ετοιμάζεται για το παγκόσμιο ντεμπούτο της, αντικαθιστώντας τα περσινά X13T και 13T Pro, με αναβαθμίσεις στο hardware και στα χαρακτηριστικά. Τα νέα μοντέλα έχουν ήδη εμφανιστεί στο Geekbench και το IMDA, προμηνύοντας μια άμεση κυκλοφορία. Τώρα, ένα φημολογούμενο βίντεο “unboxing” έχει διαρρεύσει, δείχνοντας τη σειρά 14T.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στο TikTok και στη συνέχεια κοινοποιήθηκε στο X από τον tipster Abhishek Yadav. Σε αυτό εμφανίζονται δύο συσκευές, που πιστεύεται ότι είναι τα 14T και 14T Pro. Το βασικό παρουσιάζεται σε ένα σκούρο μπλε χρώμα με υφή στο πίσω μέρος, ενώ το Pro μοντέλο φαίνεται να έχει ασημί μεταλλικό πίσω μέρος. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν τριπλή κάμερα σε τετράγωνο πλαίσιο με LED φλας, ενώ το λογότυπο της Leica είναι εμφανές στη μονάδα της κάμερας.

Η συνολική εμφάνιση είναι κομψή και καθαρή, ταιριαστή για premium smartphones. Οι φήμες λένε ότι η σειρά Xiaomi 14T θα κυκλοφορήσει σε Titanium Blue, Titanium Black, και Titanium Gray. Όσον αφορά τις τιμές, το Xiaomi 14T αναμένεται να κοστίζει περίπου 649 ευρώ για την έκδοση με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Pro μοντέλο αναμένεται να φτάνει τα 899 ευρώ για την έκδοση με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου.

Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει, τα Xiaomi 14T πιθανώς θα έχουν οθόνη AMOLED 6.67 ιντσών, ανάλυσης 1.5K, με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και φωτεινότητα που φτάνει τα 4.000 nits. Ο επεξεργαστής του απλού θα είναι ο MediaTek Dimensity 8300 Ultra και του Pro ο Dimensity 9300+. Αναμένεται οι συσκευές θα έχουν μπαταρία 5.000mAh, ενώ το Pro μοντέλο θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση 50W.

Τέλος, από κάμερες το βασικό 14T θα έχει κύρια κάμερα 50MP Sony IMX906 με OIS, 50MP τηλεφακό και 12MP υπερευρυγώνια. Στην μπροστινή πλευρά, αναμένεται κάμερα 32MP. Το Pro μοντέλο θα διαθέτει τον αισθητήρα Light Fusion 900, που έχει αναπτυχθεί από τη Xiaomi και τη Leica. Τα δύο συστήματα καμερών θα έχουν υλικό και την υπογραφή της Leica.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.