H Apple ανανεώνει ριζικά το Apple Watch Ultra 2 με μια νέα χρωματική έκδοση γνωστή ως satin black και ένα κορυφαίο χαρακτηριστικό ανίχνευσης άπνοιας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Είναι η πρώτη φορά που η Apple προσφέρει το Watch Ultra σε περισσότερα από ένα χρώματα, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του πάνω από δυο χρόνια πριν.

apple watch ultra

Apple Watch Series 10: Ανακοινώθηκε με αναβαθμίσεις στα σημεία

Το Watch Ultra 2 θα χρησιμοποιεί το επιταχυνσιόμετρο του ρολογιού και τις μετρήσεις που θα λαμβάνει με την πάροδο του χρόνου για να ανιχνεύει πότε η κίνηση ενός ατόμου που κοιμάται συνάδει με άπνοια ύπνου.

Το Αpple Watch Ultra θα αποκτήσει το watchOS 11, το οποίο φέρνει μαζί ένα ανανεωμένο Smart Stack, τα widgets που εμφανίζονται όταν περιστρέφετε την κορώνα και τα οποία θα εμφανίζουν πλέον Live Activities, όπως ακριβώς και το iPhone και ένα σύνολο χαρακτηριστικών για την παρακολούθηση της υγείας με την πάροδο του χρόνο.

Το Apple Watch Ultra παρουσιάστηκε το 2022 και αποτέλεσε την πρώτη σημαντική αναβάθμιση του σχεδιασμού του ρολογιού. Ξεχώριζε από τα κανονικά ρολόγια «Series» με μεγαλύτερη οθόνη και πιο ογκώδες σώμα, καθώς και με ένα προσαρμόσιμο Action Button, μια ιδέα που η Apple έφερε αργότερα στο iPhone 15 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.