Μέσα στην εβδομάδα θα αποκαλυφθεί από τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Περιβαλλοντος και Ενέργειας τα αποκαλυπτήρια του νέου ψηφιακού εργαλείου αλλαγής προμηθευτή ρεύματος, όπως ανακοίνωσε ο Παπαστεργίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Cosmote: Αριθμός κινητού με μόλις 4.81 το μήνα, χωρίς κάρτες ανανέωσης

Πρεμιέρα θα κάνει σε λίγες ημέρες η web εφαρμογή, ενώ ακολουθεί και η ενσωμάτωση της λειτουργίας στο Gov.gr Wallet. Όσοι καταναλωτές χρειάζεται να αλλάξουν πάροχο. το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να δώσουν έγκριση στην εταιρεία να αντλήσει τα στοιχεία από το ψηφιακό πορτοφόλι.

Συγκεκριμένα, αν κάποιος θέλει να αλλάξει προμηθευτή, απλώς θα επικοινωνεί με την συγκεκριμένη εταιρεία για να συμφωνήσει στο τιμολόγιο με το οποίο θέλει να συμβληθεί. Στη συνέχεια θα λαμβάνει ειδοποίηση στο ψηφιακό πορτοφόλι με τα στοιχεία που θα ζητά να αντλήσει η εταιρεία, ενώ η συναίνεση θα αντιστοιχεί σε ψηφιακή υπογραφή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλό είναι αλλά αυτό πρέπει να γίνει και στην σταθερή και κινητή τηλεφωνία .
      Η κατάσταση έχει παραγίνει στην τηλεφωνία αφού τα συμβόλαια δεν τα ελέγχει κανένας ανεξάρτητος με αποτέλεσμα σε ένα συμβολαιο 2 ετών το πρώτο εξάμηνο να πληρώνεις 15€ το μήνα το δεύτερο 20€ το μήνα το τρίτο 40€ το μήνα και το τέταρτο 80€ το μήνα . Απαιτείται λοιπόν κρατική παρέμβαση.. δεν είναι δυνατόν όταν θέλεις να αλλάξεις πάροχο να πρέπει να πληρώνεις πρόστιμο σε αυτόν που φεύγεις

  1. Συμφωνώ να γίνει κάτι αντίστοιχο και στην τηλεφωνία.Σε τι εξυπηρετεί το διετές συμβόλαιο και με ποινή !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.