Και όμως μπορείς να τα έχεις όλα απεριόριστα στο What’s UP με μόλις 16 ευρώ για 2 μήνες. Πως; Απλά εκμεταλλευόμενος την προσφορά που δίνει το Cosmote Neo για 2 μήνες απεριόριστα data. Σημαντική ενημέρωση: Πρέπει να μην έχει γίνει ποτέ ξανά ο αριθμός σου Cosmote Neo για να μπορέσεις να πάρεις την προσφορά.

Viber στην Ελλάδα: Διαθέσιμη η νέα λειτουργία διαγραφή χωρίς ίχνη

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του What’s Up παίρνουν το πρώτο πρόγραμμα του Cosmote Neo με 16 ευρώ. Το πρώτο πρόγραμμα του Cosmote Neo προσφέρει απεριόριστη ομιλία, SMS και 7GB internet. Μόλις το πληρώσεις και το ενεργοποιήσεις, εντός δυο ημερών θα πάρεις την προσφορά.

Η προσφορά διαρκεί ως 31/8, οπότε είναι καλό να το ενεργοποιήσεις άμα το θέλεις. Μετά τους 2 μήνες γυρνάς σε What’s Up πάλι απλά με το ΑΛΠΑΚ στο 1314.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και γιατί δεν το δίνει κατευθείαν στην εφαρμογή του what’s up? Σιγά μην καθίσουμε να κάνουμε ολόκληρη διαδικασία σε νέο και μετά πάλι what’s up… Άντε γειά ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.