Η OnePlus μόλις κυκλοφόρησε το Ace 3 Pro και ήδη κοιτάζει προς το μέλλον με τη σειρά Ace 5. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Digital Chat Station, το νέο κινητό θα διατηρήσει πολλές προδιαγραφές από τον προκάτοχό του, όπως το Snapdragon 8 Gen 3 chipset και τη φόρτιση 100W.

Μια μεγάλη αλλαγή που αναμένεται να δούμε είναι η παρουσία μιας μεγαλύτερης μπαταρίας Silicone-Carbon. Αυτή θα αποτελείται από δύο κυψέλες των 3.000mAh, με συνολική χωρητικότητα τουλάχιστον 6.000mAh (πιθανώς 6.100mAh) και πιθανώς εμπορική χωρητικότητα 6.200mAh.

Η OnePlus αποφεύγει το νούμερο 4 στη σειρά Ace λόγω δεισιδαιμονίας, γι’ αυτό και περνά κατευθείαν στο 5, κάτι που είχε κάνει και με τη βασική της σειρά, παλαιότερα. Δυστυχώς, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δούμε τρελές αναβαθμίσεις, λόγω του άλματος στο νούμερο.

Όπως όλα δείχνουν, το OnePlus Ace 5 θα διατηρήσει την οθόνη 6.78″ 8T LTPO OLED με ανάλυση 1240p από την BOE. Η ενσύρματη φόρτιση παραμένει η ίδια, με την υποβαθμισμένη 100W του Ace 3, έναντι των 150W που είχε το Ace 2 Pro.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος λέγεται ότι θα παραμείνουν τρεις, με την κύρια να έχει αισθητήρα 50MP. Η πρόσοψη θα είναι ελαφρώς καμπύλη και στις τέσσερις πλευρές. Ο leaker αποκάλυψε επίσης ότι το νέο Ace θα έχει έναν διακόπτη ειδοποιήσεων, το παραδοσιακό χαρακτηριστικό των OnePlus.

Το OnePlus Ace 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τον Οκτώβριο, καθώς τότε περιμένουμε το OnePlus 13 να κλέψει την παράσταση με νέο chipset και καλύτερες προδιαγραφές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.