Η Motorola λάνσαρε στην αγορά τον Απρίλιο το Edge 50 Ultra, ένα νέο smartphone με εντυπωσιακή οθόνη, πανίσχυρο επεξεργαστή, και μια κάμερα που υπόσχεται τα καλύτερα. Για να δει πόσο καλή είναι πραγματικά η κάμερα, η Motorola έστειλε τη συσκευή στο DxOMark, έναν οργανισμό που δοκιμάζει τις κάμερες των κινητών.

Το Edge 50 Ultra διαθέτει τρεις κάμερες: μια κύρια 50MP, μια ευρυγώνια επίσης 50MP, και μια κάμερα με ζουμ στα 64MP. Στις δοκιμές του DxOMark, η κάμερα του Edge 50 Ultra πέτυχε 146 πόντους. Αυτό είναι εξαιρετικό! Ισοβαθμεί με τα iPhone 14 Pro Max και iPhone 14 Pro, και είναι λίγο καλύτερο από το iPhone 15. Ωστόσο, δεν είναι τόσο καλό όσο το Google Pixel 7 Pro ή το Honor Magic4 Ultimate.

Motorola Moto Edge 50 Ultra DxOMark

Μερικά από τα δυνατά σημεία του Motorola Edge 50 Ultra είναι η ικανότητά του να βγάζει καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Επίσης, η κάμερα εστιάζει γρήγορα και μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά πορτρέτα με θολό φόντο (bokeh). Ωστόσο, υπάρχουν και σημεία που η κάμερα θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Κάποιες φορές, οι φωτογραφίες βγαίνουν υπερβολικά φωτεινές ή σκοτεινές, και υπάρχουν μικρά λάθη σε μερικές λήψεις. Η κάμερα με ζουμ δεν είναι πάντα απόλυτα ευκρινής και η ευρυγώνια κάμερα δεν αποτυπώνει πάντα λεπτομέρειες. Συνολικά, το Motorola Edge 50 Ultra έχει μια πολύ καλή κάμερα που μπορεί να βγάλει υπέροχες φωτογραφίες, αλλά δεν είναι τέλεια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.