Η εποχή των απεριόριστων GB στις extra SIM της Cosmote ακριβαίνουν πολύ πλέον, στα 25 ευρώ και όλα τα συμβόλαια που είναι ήδη σε δέσμευση μετά τη λήξη τους θα ανεβούν και αυτά στα 25 ευρώ όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Το techmaniacs.gr αναφέρει τη λίστα με τα πραγματικά απεριόριστα προγράμματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, χωρίς να πονάει η τσέπη.

Μην ανανεώσεις συμβόλαιο στη Cosmote: Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των απεριόριστων GB

Ακόμη και με την αύξηση όμως και ιδιαίτερα για ένα δεύτερο σπίτι το οποίο δεν έχει internet, 25 ευρώ είναι λογική τιμή, καθώς κάπου εκεί παίζουν και οι συνδέσεις ADSL ή VDSL. Απλά πλέον δεν αξίζει κάποιος που έχει στο κινητό του το Cosmote Gigamax Unlimited να έχει και extra SIM στο ίδιο σπίτι. Για διαφορετικά σπίτι συμφέρει έστω και έτσι.

Τουλάχιστον σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο, υπάρχουν φθηνότερα προγράμματα από το Cosmote Gigamax Unlimited. Συγκεκριμένα, το Vodafone Red Unlimited έχει πραγματικά απεριόριστα GB στη βασική σύνδεση και κοστίζει 33 ευρώ χωρίς σταθερή. Στα ίδια πλαίσια κινείται και η αντίστοιχη πρόταση του Cosmote Neo, με απεριόριστα GB χωρίς συμβόλαιο στα 33 ευρώ.

Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν το Nova Unlimited All. Στις διευκρινήσεις μπορεί να λέει ότι έχει πραγματικά απεριόριστα GB, ωστόσο όμως η Nova είναι γνωστή για τους γελοίους περιορισμούς που εφαρμόζει, απλά δεν είμαστε συνδρομητές αυτή τη στιγμή για να μπορέσουμε να το επιβεβαιώσουμε 100%.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Frog σε καταστήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που σου έδινε πακέτο Frog με Unlimited data για 1 χρόνο στα 120 ευρώ μια φορά, χωρίς να υπάρχει υποχρέωση του να βάζεις κάρτα κάθε μήνα. Είναι μια καλή πρόταση, αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις στα καταστήματα Frog σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν έχει μείνει κάποιο πακέτο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι γελοία πανάκριβη στην Ελλάδα… Αλλά εντάξει εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε…

  2. Είμαι συνδρομητής nova unlimited all. Στα 27 ευρώ συμβόλαιο το κινητό. Κανονικά είναι 33 αλλά επειδή έχω σταθερή και internet nova μου κάνει έκπτωση στα 27. Μου έκαναν προσφορά να αποκτήσω και μια ακόμα σύνδεση unlimited με 18 ευρώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τις ταχύτηττες και με τα απεριόριστα δεδομένα κ.τ.λ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.