Όπως όλοι καταλαβαίνουμε τα 350 ευρώ που ζητάει ο εξοπλισμός της Starlink είναι πολλά για μερικούς χρήστες και κάθε ευκολία πληρωμής είναι καλοδεχούμενη. Στο Κωτσόβολο μπορείς να το αγοράσεις με πλάνο δόσεων, δηλαδή καταναλωτικό, όχι όμως με υπηρεσίες τύπου Buy Now Pay Later σε 4 δόσεις με χρεωστική καθώς δεν το υποστηρίζει.

Στο Πλαίσιο όμως μπορείς να το κάνεις. Χρειάζεσαι μόνο τη χρεωστική σου κάρτα και 89 ευρώ για την πρώτη δόση και ξεκινάει η αποστολή του εξοπλισμού. Αγοράζοντας δηλαδή το Starlink Gen 3 από το Πλαίσιο έχεις την ευκολία πληρωμής σε δόσεις με τη χρεωστική σου κάρτα χωρίς εγκρίσεις και εισόδημα, πράγμα ιδιαίτερα βολικό για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με καταναλωτικό και μπορεί και να μην το εγκρίνουν.

Ο τρόπος πληρωμής σε 4 δόσεις είναι σε συνεργασία με τη γνωστή πλέον υπηρεσία της TBI Bank.

Σε περίπτωση ιδιαίτερα κακού πιστωτικού προφίλ υπάρχει βέβαια και πάλι ο κίνδυνος απόρριψης

Μπορείς να βρεις το Starlink στο Πλαίσιο εδώ

Ειδάλλως επέλεξε την ενοικίαση, απευθείας από το site της Starlink με 55 ευρώ το μήνα, δηλαδή 40 η υπηρεσία του internet και 15 ο εξοπλισμός κάθε μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς στο Πλαίσιο έχω υποστεί απόρριψη από τη ΤΒΙ αν και το πιστωτικό προφίλ μου είναι καλό όπως αποδείχθηκε από τη διαδικασία που ακολούθησε ο Κωτσόβολος την ίδια ακριβώς μέρα για το ίδιο προϊόν. Για το Starlink δεν ξέρω πού θα ήμουν δεκτός. Πάντα με χρεωστική. Επομένως μην το έχετε και σίγουρο για το Πλαίσιο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.