Καθώς η Xiaomi ολοκληρώνει τις προετοιμασίες για την κυκλοφορία της νέας σειράς smartphone, ο ενθουσιασμός των οπαδών των συσκευών της αυξάνεται. Αν και οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, καθημερινά διαρρέουν νέες λεπτομέρειες. Το XiaomiTime αποκάλυψε τις προδιαγραφές των καμερών της σειράς Xiaomi 14T.

Σύμφωνα με το HyperOS, τα 14T θα διαθέτουν τριπλή πίσω κάμερα. Το 14T Pro θα έχει τον αισθητήρα Omnivision OV50H, ενώ η κινεζική εκδοχή, Redmi K70 Ultra, είχε τον Sony IMX906. Αυτή η αλλαγή βελτιώνει τις φωτογραφίες και τα βίντεο της συσκευής.

Επίσης, το Xiaomi 14T Pro θα έχει τηλεφακό και υπερευρυγώνιο φακό διαφορετικό από την κινεζική εκδοχή. Με αισθητήρα τηλεφακού 50MP Samsung SK5JN1 και υπερευρυγώνιο 13MP Omnivision OV13B. Πρόκειται για ένα σύστημα που αναδεικνύει τη συνεργασία με τη Leica.

Το απλό 14T θα έχει παρόμοιες προδιαγραφές καμερών, με τη διαφορά να βρίσκεται στον αισθητήρα IMX906, που θεωρείται υποβάθμιση σε σχέση με τον αισθητήρα του 14T Pro. Οι τηλεφακοί και οι υπερευρυγώνιοι φακοί παραμένουν οι ίδιοι, ενώ και τα δύο μοντέλα αναμένεται να έχουν μπροστινή κάμερα με αισθητήρα Samsung S5KKD1.

Το Xiaomi 14T Pro αναμένεται με επεξεργαστή Dimensity 9300+, ενώ το απλό μοντέλο με Dimensity 8300 Ultra. Φήμες λένε ότι θα κάνουν ντεμπούτο τον Αύγουστο μαζί με το MIX Flip, αν και η ημερομηνία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.