Και όμως τα κατοικίδια μπορεί να φέρουν ορισμένα από τα πιο αηδιαστικά παράσιτα. Ο David Maitland, ένας φωτογράφος τράβηξε ορισμένες φωτογραφίες που δίνουν στους θεατές μια πιο κοντινή από ποτέ ματιά στους στρογγυλούς αυτούς μικροοργανισμούς, ορισμένα δηλαδή παράσιτα που μπορεί να ζουν μέσα στις γάτες. Οι φωτογραφίες έχουν μεγεθυνθεί έως και 180 φορές και το θέαμα είναι άκρως τρομακτικό.

Οι ταινιοσκώληκες είναι ίσως μερικά από τα πιο συνηθσμένα παράσιτα που μπορούν να βρεθούν στις γάτες αλλά και στο σκύλο. Αγκιστρώνονται στα έντερα του ζώου, καταναλώνοντας συνεχώς τα θρεπτικά συστατικά που προσλαμβάνει το ζώο και προκαλώντας του διάφορες ασθένειες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ορισμένα από αυτά τα παράσιτα μπορούν να προσβάλλουν και τον άνθρωπο. Μπορείτε να βρείτε τις πλήρεις φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα του David Maitland.

Το ρόβερ του Άρη ανακάλυψε ουσία που είναι δύσκολο να εξηγηθεί!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.