Το Vodafone Internet παντού ή Giga Wi-Fi on the spot έχει προσφορά αυτή τη στιγμή που σου δίνει για 5 ημέρες απεριόριστα GB με 3.45 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε αν έχει κάποιο περιορισμό στις πόσες φορές μπορείς να το ενεργοποιήσεις ωστόσο για όλο το μήνα βγαίνει κάπου στα 20.70 ευρώ.

Το νέο Gov.gr Wallet μόλις κυκλοφόρησε επίσημα! Ασφάλεια οχήματος και λειτουργία συγκατάθεσης

Μπορείς να πάρεις μόνο SIM κάρτα, ή να πληρώσεις 50 ευρώ για Mi-Fi ή 140 ευρώ για 4G router μαζί με το πρόγραμμα. Δεν έχει συμβόλαιο, ενεργοποιείς όποτε θέλεις το πακέτο που θέλεις εσύ.

Με το Giga WiFi on the Spot έχεις Μobile Ιnternet όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς μηνιαίο πάγιο και δεσμεύσεις. Χωρίς σταθερή γραμμή, έχεις WiFi παντού μαζί σου: στην πόλη, το νησί ή το χωριό. Απλά ενεργοποίησε το Giga Boost πακέτo Ιnternet που ταιριάζει στις ανάγκες σου, όποτε εσύ το χρειάζεσαι και απόλαυσε Μobile Ιnternet on the go. Μπορείς να το παραγγείλεις εδώ

Vodafone Internet παντού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.