Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα του newsauto.gr το όχημα Street View της Google κυκλοφορεί στην Ελλάδα ανασφάλιστο και ο καθένας εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει τρέχοντας τον αριθμό της πινακίδας στη σχετική πλατφόρμα του taxisnet. 

Το αυτοκίνητο του Street View που καταγράφει τους δρόμους πιάστηκε να κυκλοφορεί πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή του ΙΚΕΑ. To newsauto έτρεξε μέσω του συστήματος της ΑΑΔΕ την πινακίδα του οχήματος και διαπίστωσε ότι ήταν ανασφάλιστο. Παράλληλα έτρεξε και την πινακίδα ενός άλλου οχήματος της Google που αποδείχθηκε ότι όντως ήταν αασφαλισμένο.

Όλη η ζωή στη Γη ήρθε από έναν και μόνο πρόγονο! Αυτός είναι!

Πάντως αυστηρά πρόστιμα προβλέπονται σε όσους οδηγούς δεν έχουν ασφαλισμένα τα οχήματά τους, με νέο σύστημα ηλεκτρονικών διασταυρώσεων προκειμένου να λυθεί οριστικά το σημαντικό αυτό πρόβλημα. Ο αριθμός τους σήμερα υπολογίζεται σε 500.000 οχήματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.