Σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν νέους πελάτες πολλές Ελληνικές τράπεζες δίνουν χρηματικές ανταμοιβές προκειμένου να εγγραφείς σε αυτές δίνοντάς σου ένα κίνητρο. Η αξία των αντιτίμων φθάνει μέχρι και τα 100 ευρώ.

H Eurobank ανακοινώνει τα νέα πακέτα συνδρομών για όλους τους πελάτες της

Η περίπτωση της Alpha Bank

Όσοι γίνουν πελάτες της Alpha Bank και ανοίξουν νέο λογαριασμό από το κινητό τους τηλεφωνο, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα το διάστημα από 01.07.2024 έως 31.08.2024, θα κερδίζουν δώρο.

Συγκεκριμένα, θα πιστώνονται στο λογαριασμό τους συνολικά 15.000 Bonus πόντοι, που αντιστοιχούν σε δρωεάν αγορές ύψους 30 ευρώ τουλάχιστον, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας.

Οι συσκευές Samsung Galaxy με 7 χρόνια ενημερώσεων του Android και του One UI

Η απόδοση των πόντων γίνεται ως εξής:

  • 10.000 πόντοι έως και το τέλος Οκτωβρίου
  • 2.000 πόντοι αυτόματα με την πρώτη εγκατάσταση του Bonus app, της εφαρμογής του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας για κινητές συσκευές
  • 3.000 πόντοι για όσους αποκτήσουν τη χρεωστική κάρτα Alpha Bank Enter Bonus Mastercard και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συναλλαγή

Η περίπτωση της Eurobank

Η Eurobank είναι ακόμη μια τράπεζα που δίνει ως 100 ευρώ δώρο σε όσους δεν είναι πελάτες και την επιλέξουν.

Το δώρο αποδίδεται σε ευρώ €πιστροφή, που σημαίνει ότι μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε από τις 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Ανάλογα με την ιδιότητά σας, κερδίζετε τα εξής:

– Φυσικά πρόσωπα

Η προσφορά ισχύει για όσους δεν είναι σήμερα πελάτες της Eurobank. Το κέρδος σας διαμορφώνεται σε 25 ευρώ €πιστροφή.

Η μόνη προϋπόθεση για να τα λάβετε είναι να ολοκληρώσετε τη διαδικασία χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Δηλαδή είτε από το m-banking της τράπεζας και το κινητό σας ή τηλεφωνικά στο Europhone Banking, αναφέροντας στον εκπρόσωπο της τράπεζας τον κωδικό «25€δώρο».

– Δημόσιοι υπάλληλοι ή συνταξιούχοι

Το δώρο σας ανέρχεται σε 100 ευρώ €πιστροφή. Για να το λάβετε θα πρέπει να μεταφέρετε τη μισθοδοσία σας ή τη σύνταξή σας σε λογαριασμό της Eurobank.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει σημασία πως θα κάνετε το αίτημα. Online, τηλεφωνικά ή σε κατάστημα.

Αρκεί και μόνο η μεταφορά στην τράπεζα. Επίσης, δεν παίζει ρόλο εάν έχετε ήδη λογαριασμό στην Eurobank.

Μοναδική πρϋπόθεση είναι να κάνετε την αίτησή σας έως τις 30/9 και ο πρώτος μισθός ή σύνταξη να πέσει στο λογαριασμό της Eurobank έως το τέλος του έτους.

Σημειώνεται επίσης πως η προσφορά ισχύει και για υφιστάμενους πελάτες, που λαμβάνουν έως σήμερα τη μισθοδοσία ή της σύνταξής μέσω άλλου πιστωτικού ιδρύματος.

Πέραν του δώρου των 100 ευρώ έχετε επιπλέον κέρδος. Συγκεκριμένα, για 1 χρόνο εξασφαλίζετε μόνιμη επιβράβευση 4% για αγορές σε σούπερ μάρκετ και πρατήσια καυσίμων.

Το όφελος αυτό θα αποδίδεται σε κάθε συναλλαγή σε Σκλαβενίτης, μασούτης, Χαλκιαδάκης και επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.

Και μετρητά για να κάνεις ό,τι θέλεις

Η περίπτωση του Payzy

Το Payzy είναι μια ψηφιακή τράπεζα, η οποία σου δίνει 10 ευρώ δωρεάν μετρητά να τα κάνεις ό,τι θέλεις. Απλά θα πρέπει να έχεις ταυτότητα με Ελληνικούς χαρακτήρες. Κάνε εγγραφή εδώ για να πάρεις τα 10 ευρώ του Payzy σε coins που τα κάνεις ευρώ μέσα από την εφαρμογή και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις, στοίχημα, σουβλάκια, efood, box, wolt τα πάντα.

Η περίπτωση της Revolut

Η Revolut έχει απίστευτα πλεονεκτήματα και κυριολεκτικά όπως είχαμε εξηγήσει σε προηγούμενο άρθρο μας δεν φαντάζεσαι τι προμήθειες γλιτώνεις. Μόλις δημιουργήσεις το λογαριασμό σου και επιβεβαιώσεις την ταυτότητά σου μέσω του referal προγράμματος που δίνει κατά καιρούς μπορείς να βγάλεις ως και 200 ευρώ μετρητά για κάθε φίλο ή συγγενή που θα φέρεις στην Τράπεζα. Συγκεκριμένα δίνει 30-50 ευρώ για κάθε εγγραφή που θα φέρεις αλλά θα πρέπει ο χρήστης να κάνει κάποιες συναλλαγές, 3 των 5 ευρώ τουλάχιστον και να παραγγείλει κάρτα.

Αν δεν έχεις λογαριασμό Revolut μπορείς να εγγραφείς εδώ και αν κάνεις μέσα σε λίγες ημέρες τρεις συναλλαγές των 5 και πάνω ευρώ και παραγγείλεις κάρτα θα αφήσει στο site μια μικρή προμήθεια χωρίς να επιβαρυνθείς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με την Άλφα δεν θα έμπλεκα που να με κάνανε χρυσό. Στην EUROBANK όντως ισχύουν τα λεγόμενα και συμφέρει πολύ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.