Δωρεάν Apple TV+ για 3 μήνες αν έχεις PS4 ή PS5. Συγκεκριμένα, η σελίδα της προσφοράς αναφέρει τα εξής:

Εξαργυρώστε την προσφορά σας για το Apple TV+ ως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024 και αρχίστε να παρακολουθείτε δημοφιλείς σειρές όπως Presumed Innocent, Dark Matter, Sugar, Masters of the Air, Monarch: Legacy of Monsters και άλλες πολλές.

Δείτε τα αποκλειστικά στην εφαρμογή Apple TV στην κονσόλα σας PS4® ή PS5®.

Τι χρειάζεστε:

  • Μια κονσόλα PlayStation®4 ή PlayStation®5
  • Έναν λογαριασμό για το PlayStation™Network
  • Ένα Apple ID

*Η προσφορά λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου 2024. Διαθέσιμη στην εφαρμογή Apple TV στις κονσόλες PlayStation 5 και PlayStation 4 με λογαριασμό στο PlayStation Network. Ισχύει μόνο για νέους και για πιστοποιημένους συνδρομητές που επιστρέφουν στο Apple TV+ στην περιοχή σας. Ισχύει όριο μίας προσφοράς ανά συσκευή PlayStation, λογαριασμό για το PlayStation Network και Apple ID. Το πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα στην τιμή της περιοχής σας, μέχρι να ακυρωθεί. Απαιτείται Apple ID με μέθοδο πληρωμής στο αρχείο. Η πληρωμή θα χρεωθεί στη μέθοδο πληρωμής που έχετε καταχωρήσει και μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον μία ημέρα πριν από κάθε ημερομηνία ανανέωσης στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Ισχύουν οι Όροι και Πολιτική Απορρήτου της Apple. Δείτε τους ισχύοντες όρους στο https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html. Πρέπει να έχετε το ελάχιστο ηλικιακό όριο που απαιτείται στη χώρα σας και στη χώρα που αντιστοιχεί στη βιτρίνα του καταστήματος στο οποίο εξαργυρώνετε την προσφορά. Απαιτούνται συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές που παρέχουν πρόσβαση στην ίδια υπηρεσία.

Το Apple TV+ είναι σήμα υπηρεσίας της Apple Inc.

Τα «PlayStation Family Mark», «PlayStation», «PS5» και «PS4» είναι σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Sony Interactive Entertainment Inc.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.