Η Google θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση παρουσίασης νέου hardware στις 13 Αυγούστου, δύο μήνες νωρίτερα από το συνηθισμένο, και αναμένεται να αποκαλύψει τη νέα οικογένεια Pixel 9. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σειρά Pixel μέχρι στιγμής, με τα Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold, προσφέροντάς περισσότερες high-end επιλογές.

Διέρρευσαν οι τιμές για όλες αυτές τις συσκευές στη Γαλλία, οπότε ας δούμε τι μπορεί να ισχύει. Το Pixel 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Obsidian (μαύρο), Porcelain (λευκό), Cosmo και Mojito – το Mojito πιθανόν να είναι πρασινωπό, ενώ το Cosmo αναμένεται να είναι η ροζ απόχρωση που διέρρευσε νωρίτερα.

Η τιμή του βασικού μοντέλου θα είναι €899 με 128GB αποθηκευτικού χώρου και €999 με 256GB. Το Google Pixel 9 Pro θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το Pixel 9, αλλά με περισσότερες κάμερες. Αυτό θα ξεκινά από €1.099 με 128GB αποθηκευτικού χώρου, €1.199 με 256GB και €1.329 για 512GB. Η κορυφαία έκδοση θα διατίθεται μόνο σε Obsidian και Hazel, ενώ οι άλλες δύο θα έχουν επίσης επιλογές σε Porcelain και Pink.

Το Pixel 9 Pro XL θα έχει τα ίδια εσωτερικά εξαρτήματα με το Pixel 9 Pro, αλλά θα είναι μεγαλύτερο – σε μέγεθος, αυτό είναι ο πραγματικός διάδοχος του Pixel 8 Pro. Θα ξεκινά από €1.199 με 128GB αποθηκευτικού χώρου, €1.299 με 256GB, €1.429 με 512GB και €1.689 με 1TB.

Η έκδοση του 1TB θα είναι διαθέσιμη μόνο σε Obsidian, οι εκδόσεις των 128GB και 512GB προσθέτουν Porcelain και Hazel στον κατάλογο, ενώ η έκδοση των 256GB θα είναι η μόνη που θα προσφέρεται επίσης σε Pink. Μην ανησυχείς αν σου φαίνεται μπερδεμένη αυτή η στρατηγική, δεν είσαι ο μόνος.

Τέλος, το Google Pixel 9 Pro Fold θα είναι ο διάδοχος του αρχικού Pixel Fold από πέρυσι. Αυτό θα κοστίζει €1.899 με 256GB αποθηκευτικού χώρου και €2.029 με 512GB. Θα είναι διαθέσιμο μόνο σε Obsidian και Porcelain. Σημείωσε ότι διάφορα επίπεδα ΦΠΑ μπορεί να δημιουργήσουν μικρές διαφορές στην τιμή σε όλη την ΕΕ, αλλά αν αυτή η διαρροή είναι ακριβής, αυτά είναι τα ποσά που πρέπει να περιμένεις ως βάση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.