Το επόμενο λανσάρισμα προϊόντων της Samsung πλησιάζει και τα render των συσκευών της δημοσιεύονται δεξιά και αριστερά. Πριν από λίγες ημέρες, είδαμε μια μαζική κυκλοφορία εικόνων που δημοσιεύτηκαν πρόωρα από έναν έμπορο λιανικής πώλησης. Επίσης, ο Evan Blass μας είχε στείλει με email επίσημο υλικό που αποκάλυπτε όλα τα προϊόντα του Galaxy Unpacked event.

Τώρα, ο leaker μας έδωσε μέσω email – και αργότερα δημοσίευσε στο X – εικόνες μάρκετινγκ του Samsung Galaxy Z Flip 6. Οι εικόνες επιτρέπουν να δούμε για μία ακόμα φορά τον σχεδιασμό, ενώ δίνουν την ευκαιρία να δούμε μερικά ακόμα σημαντικά στοιχεία για το επερχόμενο clamshell foldable smartphone της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Οι λήψεις περιλαμβάνουν προτάσεις για το πώς θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει την εξωτερική οθόνη του Flip 6, από την εκτέλεση εφαρμογών και τη φιλοξενία widgets μέχρι την εμφάνιση της ώρας και τη χρήση της για την προεπισκόπηση των selfie. Επίσης, δείχνουν ξεκάθαρα το μηδενικό κενό ανάμεσα στα τμήματα του αναδιπλούμενου.

Πέρα από αυτή την τελευταία διαρροή, προηγούμενες φήμες έχουν υπονοήσει μια πιο ισχυρή συσκευή με έως και 12GB RAM, τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 και μια μπαταρία 4.000mAh. Το event είναι προ των πυλών, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι από εμάς τα πάντα για το Samsung Galaxy Z Flip 6, το αδελφάκι του Galaxy Z Fold 6, και μια σειρά από wearables.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.