Η κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 πλησιάζει και περισσότερες ανεπίσημες λεπτομέρειες εμφανίζονται στο διαδίκτυο μέσω διαφόρων πηγών και εμπόρων λιανικής. Κάποιες νέες πληροφορίες που προέρχονται από έναν Ευρωπαίο λιανοπωλητή που καταχώρησε Samsung Galaxy Z Flip 6 πριν το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με αυτόν τον λιανοπωλητή, το Galaxy Z Flip 6 με αποθηκευτικό χώρο 256GB θα κοστίζει 1.339€, ενώ η παραλλαγή των 512GB θα μας κοστίσει 1.466€. Σημαντική αύξηση, λοιπόν, στην τιμή των clamshell foldable smartphone της νοτιοκορεάτικης εταιρείας και στην Ευρώπη. Το 256GB Galaxy Z Flip 5 κυκλοφόρησε στην Ευρώπη προς 1.199€ και το 512GB προς 1.319€.

Θα μπορούσε η Samsung να αυξήσει τις τιμές του Galaxy Z Flip 6 στην Ευρώπη τόσο πολύ όσο υποδηλώνει αυτή η καταχώρηση; Είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες για τις τιμές του Galaxy Z Flip 6 προέρχονται από έναν τρίτο λιανοπωλητή και όχι από την ίδια τη Samsung.

Συνήθως, οι λιανοπωλητές χρησιμοποιούν τιμές placeholder για προϊόντα που δεν έχουν κυκλοφορήσει μέχρι να γίνουν επίσημα και αυτές οι τιμές τείνουν να έχουν ένα περιθώριο λάθους και να είναι, συνήθως, υψηλότερες από ό,τι θα έπρεπε. Έχοντας αυτό κατά νου, αυτές οι τιμές μπορεί να είναι μια ένδειξη για το τι πρόκειται να συμβεί.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας, αναφέρουν αύξηση, απλώς ότι της τάξεως των ~140€. Οπότε, ακόμα και αν το Samsung Galaxy Z Flip 6 θα κοστίζει περισσότερο, μπορεί να μην κοστίζει όσο δείχνει αυτή η καταχώρηση. Όπως και να έχει, απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την αποκάλυψη της αλήθειας. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.