Έχουν διαρρεύσει τα πάντα, σχεδόν, για τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Renders έχουν αποκαλύψει το design των δύο foldable smartphones, ενώ έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από ομοίωμα του Galaxy Z Flip 5. Τώρα, δημοσιεύθηκαν εικόνες από ομοίωμα του Galaxy Z Fold 5.

Τις φωτογραφίες κοινοποίησε ο γνωστός και συνήθως έγκυρος leaker Ice Universe. Λίγο πολύ, το ομοίωμα επιβεβαιώνει όσα γνωρίζουμε για τον σχεδιασμό του Galaxy Z Fold 5. Στην ουσία είναι ένα Galaxy Z Fold 4 με καλύτερο μεντεσέ, ο οποίος μειώνει το κενό μεταξύ των τμημάτων.

Επιπλέον, ο νέος μεντεσές δεν εξαφανίζει την πτυχή στο κέντρο της εσωτερικής οθόνης, αλλά τη βελτιώνει. Τέλος, οι εικόνες επιβεβαιώνουν ότι ίσως η πιο μεγάλη σχεδιαστική διαφορά του Samsung Galaxy Z Fold 5 με τον προκάτοχο του είναι η μετακίνηση του LED flash δίπλα στο module.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.