Η σειρά Galaxy S23 series αναμένεται να καταφθάσει με τον Snapdragon 8 Gen 2 σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο φαίνεται ότι η εταιρεία συνεχίσει τις προσπάθειες ανάπτυξης δικών της επεξεργαστών. Η The Elec αναφέρει ότι η Samsung δημιούργησε ομάδα ανάπτυξης επεξεργαστών, εντός του τμήματος mobile expreriences (MX) της εταιρείας. Το τμήμα αυτό είναι υπεύθυνο για όλες τις δραστηριότητες στο χώρο των smartphones της Samsung.

Το τμήμα φορητών συσκευών της Samsung βασιζόταν στην ανάπτυξη επεξεργαστών Exynos από την Samsung System LSI. Μάλιστα, το ίδιο τμήμα έχει προβεί στην ανάπτυξη επεξεργαστών για άλλους πελάτες στη πάροδο του χρόνου, όπως είναι η Meizu και η Vivo.

Οι πηγές της The Elec αναφέρουν ότι ο πιο πιθανός λόγος για μια ομάδα ανάπτυξης επεξεργαστών εντός του τμήματος φορητών συσκευών είναι για την ανάπτυξη των δικών της επεξεργαστών για τα smartphones και όχι για την περαιτέρω βελτιστοποίηση των Exynos επεξεργαστών.

Η Xiaomi το απέδειξε μόλις! Αυτό το trick δεν εξαλείφει τις γρατσουνιές του smartphone (video)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.