Ο Marques Brownlee είναι ένας ιδιαίτερα γνωστός Youtube που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δει έστω και ένα video του. Σε κάθε περίπτωση, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στο Twitter τα χαρακτηριστικά της πιο ιδανικής συσκευής για το 2021, κατά τον ίδιο. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται:

smartphone

  • Οθόνη από S21 Ultra (120Hz 1440p OLED)
  • Μέγεθος και σχήμα από iPhone 12
  • 6000 mAh
  • 100W ασύρματη φόρτιση
  • Κάμερες από iPhone 12 Pro Max
  • Photo Processing από Pixel 4
  • Android 12
  • Και φυσικά φορτιστή

Ποια είναι η δική σας άποψη;

https://twitter.com/MKBHD/status/1363162612003975171?s=20

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καταλαβαίνω και συμφωνώ με όλες τις επιλογές εκτός από τις κάμερες του iPhone. Εφόσον το 70% και βάλε του τελικού αποτελέσματος μια φωτογραφίας στα smartphone οφείλεται στο software,τι παραπάνω έχουν οι κάμερες της apple από από άποψη hardware? Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ο σταθεροποιητής εικόνας στον σενσορα και όχι στου φακούς (εφόσον αναφέρεται στο pro max) , αλλα μάλλον η αναφορά του γίνεται για να χωρέσει και η αγαπημένη του apple στο tweet του.

  1. Μόνο η Leica έβγαζε, βγάζει και θα βγάζει κάμερες…. Μετά όλοι οι άλλοι από πίσω ακολουθούν.

  2. Η apple είναι μια δεκαετία μπροστά ότι και να λένε οι Κατ’επάγγελμα haters. Αν το συγκεκριμένο μοντέλο είχε και iOS αντί Android θα ήταν όντως τέλειο.

  3. Συμφωνώ σε όλα εκτός το σχήμα και την κάμερα. Από κάμερες θα ήθελα του mate 40 pro plus και από σχήμα και disign p40 pro με quad curved display

  4. Κάθε μέρα και ένα καινούργιο κινητό βγαίνει, μου φαίνεται. Λεφτά να έχεις, να αγοράζεις καινούριες συσκευές, για να μην είσαι πίσω, από την τεχνολογία.

  5. Κινητο 7 ακριβως ιντσων οθονη του s21ultra καμερες απο τη huawei ραμ 16 gb, μνημη αποθηκευσης 1tb με επεκταση μνημης μπαταρια 5000+.αυτο θα ειναι πυραυλος και φυσικα με snapdragon τελευταιας γενιας

  6. ο τιτλος στο αρθρο αναφερει για το “ιδανικο τηλεφωνο”. Νομιζω οτι δεν υπαρχει απο ολους τους ανθρωπους σαφη εννοια του ορου “τηλεφωνο”. Σημερα που κανουμε αυτη την ερευνα, υπαρχει ταυτιση με τις handheld πολυσυσκευες. Προσωπικα το δικο μου μυαλο παει σε αυτες τις μικρες συσκευες, οθονη + πληκτρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.