Τα OnePlus 9 θα κυκλοφορήσουν σε λίγους μήνες, αλλά οι leakers δημοσίευσαν ήδη renders για τα δύο μοντέλα που θα έχει η σειρά. Πόσο πλησιάζουν στην πραγματικότητα αυτά τα renders;

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Pete Lau, μπορεί να απέχουν από ελάχιστα έως πολύ. Ο Lau αποφάσισε να σχολιάσει τα renders που δημοσιεύτηκαν, χωρίς καν να αναφερθεί ξεκάθαρα σε αυτά. Μετά τη δημοσίευση των renders έκανε το παρακάτω tweet.

Με απλά λόγια λέει ότι το design των OnePlus 9 ίσως δεν είναι αυτό που βλέπουμε στα renders, γιατί ποτέ ο σχεδιασμός δεν θεωρείται ολοκληρωμένος – λογικά αναφέρεται στο πρώιμο στάδιο που βρίσκεται η ανάπτυξη των τηλεφώνων, γιατί απέχουμε τέσσερις μήνες από την κυκλοφορία τους. Την ίδια πληροφορία επιβεβαίωσε και ο leaker των renders που είπε ότι το design, ειδικά στο module, μπορεί να αλλάξει.

Ο Lau σχολιάζει επίσης το βάρος των OnePlus 9 και λέει ότι αν είχαν μείνει στον αρχικό σχεδιασμό δεν θα ήταν τόσο ελαφριά. Άρα, πρέπει να περιμένουμε πως η εταιρεία κατάφερε να κάνει το 9 Pro ελαφρύτερο από τα 199 γραμμάρια του 8 Pro και το απλό να ζυγίζει κάτω από 180 γραμμάρια που ζυγίζει το OnePlus 8;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.