Ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το smartphone τους για να παίξουν παιχνίδια, αυξάνεται με δραματικούς ρυθμούς. Τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα εύκολο να κατέβουν απλά με μερικά taps, τα γραφικά έχουν βελτιωθεί σημαντικά, οι επιδόσεις των συσκευών είναι σε τέτοιο επίπεδο που μπορούν να αντεπεξέλθουν, παράγοντες που όλοι μαζί συνετέλεσαν στο να έχουμε πάνω από 2.5 δισεκατομμύρια mobile gamers σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και από τη στιγμή που τα παιχνίδια έχουν βελτιωθεί ως προς τα γραφικά και όχι μόνο και έχουν γίνει πιο απαιτητικά, τα smartphones χρειάζεται να μπορούν να τα τρέξουν. Και το Huawei GPU Turbo, είναι η γνωστή κορυφαία τεχνολογία που βοηθά σε αυτήν την κατεύθυνση. Κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο της για πρώτη φορά με το EMUI 8.2, το GPU Turbo βελτιώνει την ποιότητα και την αποδοτικότητα του processing των γραφικών, διατηρώντας παράλληλα σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση ενέργειας σε Huawei και Honor συσκευές. Και με το EMUI 10.1 η τεχνολογία μείωσε το touch latency ενώ βελτίωσε και άλλο την κατανάλωση.

Αν και για το optimisation φροντίζει το GPU Turbo, το EMUI προσφέρει και άλλες λειτουργικότητες στις οποίες οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση κατά τη διάρκεια του game play. Η Huawei AppAssistant διασφαλίζει ότι θα έχεις μια εμπειρία που δεν θα χαρακτηρίζεται από διακοπές όταν παίζεις. Το feature αυτόματα εμφανίζεται σαν εικονίδιο στη πάνω αριστερή γωνία όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι. Πίεσε στο εικονίδιο και με swipe προς τα μέσα, θα δεις ολόκληρο το μενού, συμπεριλαμβανομένων επιλογών όπως Uninterrupted Gaming, Game acceleration, Mistouch Prevention, και Screen Recording.

Ας υποθέσουμε ότι έλαβες μια κλήση ή ένα μήνυμα όταν παίζεις. Με τη λειτουργία Uninterrupted gaming, η συσκευή θα ενεργοποιήσει μια minimised ειδοποίηση που δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου και δεν θα διακόψει το παιχνίδι.

Θέλεις να καλέσεις κάποιον φίλο; Μπες στο επιθυμητό social app και στείλε ένα μήνυμα με το οποίο θα τους καλείς να συμμετάσχουν, χωρίς να φύγεις από το παιχνίδι.

Μπορείς ακόμη και screenshot να λάβεις ή να προβείς στην εγγραφή της οθόνης και να την μοιραστείς με ένα απλό tap. Μάλιστα, η AppAssistant έρχεται με τη λειτουργία Mistouch Prevention, που επιτρέπει το πάγωμα των navigation keys για να εμποδίσει τυχαίες πιέσεις που θα ενοχλήσουν το παιχνίδι. Μόλις κατεβάσεις ένα παιχνίδι, η AppAssistant αυτόματα θα το ανιχνεύσει και θα εμφανίσει ένα εικονίδιο στη πάνω αριστερή γωνία. Αν δεν βρεις το εικονίδιο, μπορείς χειροκίνητα να προσθέσεις το παιχνίδι στο GameCentre που θα βρεις στο  Settings > Apps > AppAssistant menu.

To EMUI 10.1 αφενός με το GPU Turbo και αφετέρου με την Huawei AppAssistant κάνει το παιχνίδι στο smartphone σου μια κορυφαία εμπειρία, με πλήθος δυνατοτήτων, επιτρέποντάς σου να εστιάζεις στη δράση του παιχνιδιού και μόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.