Ύστερα από αρκετούς μήνες σε beta φάση, η Apple προχώρησε αυτή την εβδομάδα στην κυκλοφορία ενός Apple Music streaming player για το web, επιτρέποντας τους συνδρομητές να αποκτήσουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες περιεχομένου και playlists χωρίς ένα dedicated app. Όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σε φάση beta και πλέον κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Οι χρήστες που επισκέπτονται για πρώτη φορά το site τους παρουσιάζεται επιλογή να εγγραφούν στην trial δοκιμή της υπηρεσίας αν και η διαδικασία μετά ολοκληρώνεται μέσω του dedicated Music app ή του iTunes. Μόλις συνδεθείς και αν είσαι συνδρομητής μπορείς να προβείς στην πλήρη αναπαραγωγή κομματιών ή και να τα προσθέσεις στην βιβλιοθήκη σου στο Apple Music.  Οι Playlists, και συλλογές είναι επίσης προσβάσιμες μέσω του web interface, όπως και τα τραγούδια, τα albums και οι καλλιτέχνες που έχουν προστεθεί στη βιβλιοθήκη σε άλλη πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.