Το Multi tasking είναι ένα σημαντικό μέρος του οικοσυστήματος του EMUI 10.1 και οι προηγούμενες εκδόσεις τόσο του EMUI όσο και του Android είχαν βελτιώσει σημαντικά το εν λόγω χαρακτηριστικό. Το EMUI 10.1 επιτρέπει στους χρήστες να επιτελούν multi tasking διεργασίες με πιο απλό τρόοο. Για παράδειγμα με slide in από μια από τις δυο πλευρές τις οθόνης ο χρήστης μπορείς να έχει πρόσβαση στο edge panel. Άγγιξε και κράτησε πατημένο το app που θέλεις και στη συνέχεια ρίξτο στην οθόνη. Να πως ακριβώς μοιάζει το Multi Window στο EMUI 10.1.

Μάλιστα σου δίνεται και η ευκαιρία να προσαρμόσεις το split ανάλογα με το περιεχόμενο του app. Μπορείς να κάνεις drag and drop φωτογραφίες από τη μια εφαρμογή στην άλλη, ενώ το ίδιο γίνεται και για το κείμενο. Επιπροσθέτως, όταν παρακολουθείς ένα video ή παίζεις και λάβεις ένα μήνυμα, άγγιξε το notification.  Κάτι τέτοιο θα ανοίξει ένα floating window για να πληκτρολογήσεις την απάντηση σου. Έτσι, τόσο εύκολα και απλά. Χωρίς να χρειαστεί να πραγματοποιείς συνεχείς εναλλαγές μεταξύ των εφαρμογών.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.