Για πολλά χρόνια, όλοι και περισσότεροι χρήστες του mobile απαιτούσαν να έχουν την ίδια εμπειρία θέασης στο Youtube στις μικρότερες συσκευές τους, όπως συμβαίνει και σε ένα PC. Μπορείς να διατηρήσεις σε αναπαραγωγή του Youtube, να αλλάξεις σε ένα άλλο tab ή app, μπορείς να κάνεις resize το παράθυρο και να ανοίξεις ένα άλλο δίπλα δίπλα και όλα αυτά, χωρίς να πληρώσεις συνδρομή. Στο mobile ωστόσο, οι μη επί πληρωμή χρήστες, έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 2016 και το multiwindow support του Youtube για να μπορούν να κάνουν κάτι άλλο όση ώρα παρακολουθούσαν βίντεο.

Αν ήθελες κάτι περισσότερο, όπως το background playback και picture-in-picture, θα πρέπει να ήσουν χρήστης της συνδρομής RED/Youtube Premium.  Αυτό μέχρι τα μέσα του 2018. Οι χρήστες του Youtube είχαν αρχίσει να εντοπίζουν ότι είχαν το picture in picture ακόμη και χωρίς να πληρώσουν. Η Google το επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ότι το feature άρχισε να κάνει το ντεμπούτο του σε όλους τους χρήστες στις ΗΠΑ. Και πλέον φαίνεται ότι φθάνει και εκτός ΗΠΑ. Οι πρώτες αναφορές έρχονται από την γειτονική Ιταλία, ενώ η επιλογή καταφθάνει σταδιακά σε όλο και περισσότερους χρήστες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.