Η Honor αποκάλυψε το Honor View 20 στις αρχές Ιανουαρίου και πλέον προσδοκούμε την άφιξη του επόμενου flagship της Honor. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, το Honor 20 θα περιλαμβάνει μια κάμερα των 48MP και οθόνη 6.1 ιντσών τύπου OLED.

Στο εσωτερικό του θα τοποθετηθεί Kirin 980, με 6GB/8GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο.  Αποτελώντας ένα smartphone της Huawei αναμένουμε στο εσωτερικό του να τοποθετηθει Gaming+, Link Turbo, CPU Turbo και GPU Turbo. Στο πίσω μέρος θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάμερα των 48MP, μαζί με μια άλλη κάμερα των 20MP και μια τρίτη των 8MP. Το αποτέλεσμα στο DxOMark είναι 108, σύμφωνα με τον leakster, που βάζει το Honor 20 ακριβώς πίσω από το Huawei Mate 20 Pro.

Αν και η Huawei πρόσφατα ανακοίνωσε 40W fast charging, το Honor 20 θα μείνει στα 22.5W με την τεχνολογία SuperCharge για την μπαταρία των 3.650 mAh. Θα συναντήσουμε EMUI 9 με Android 9 Pie και πολλά AI features και σαρωτή εντός οθόνης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.