Η Samsung χρησιμοποιεί 3.000 mAh μπαταρίες στα μικρότερα Galaxy S flagship smartphones της εδώ και αρκετά χρόνια. Όπως αποκαλύπτεται από μια πρόσφατη πιστοποίηση στη Ν. Κορέα, το  SM-G970, ή αλλιώς το Galaxy S10 Lite θα καταφθάσει με μια μπαταρία των 3.100 mAh.

Ένα flagship που δεν θα αξίζει να το αγοράσεις;

Χρόνο με το χρόνο, η Samsung μας δίνει όλο και πιο λιγότερους λόγους να επιλέξουμε τα μικρότερα Galaxy S μοντέλα. Οι πρώτες αναφορές θέλουν το βασικό Galaxy S10 να μην διαθέτει τριπλή κάμερα πίσω και διπλή μπροστά, αλλά και να απουσιάζει η curved οθόνη. Η πιστοποίηση που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρεται σε ένα Galaxy S10 Lite μοντέλο με μπαταρία 3.000 mAh (rated) και μέγιστη χωρητικότητα 3,100 mAh, επομένως η πραγματική χωρητικότητα θα είναι αντίστοιχη του Galaxy S8 και Galaxy S9.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.