Πίσω στο 2011, ένας νέος άνθρωπος στη Κίνα ήθελε απεγνωσμένα ένα iPhone 4, το οποίο ήταν μια πολυαναμενόμενη συσκευή εκείνη την εποχή. Ο λόγος για τον 17χρονο Xiao Wang, ο οποίος πούλησε το ένα νεφρό του έναντι του ποσού των 3.200 δολαρίων, ποσό αρκετά μεγαλύτερο από το κόστος ενός iPhone 4. Το handset είχε γίνει status symbol στο σχολείο του Wang που είναι και ο λόγος που το ήθελε τόσο πολύ.

Σύμφωνα με το Asia Online, όταν ολοκληρώθηκε η εγχείριση, του είπαν ότι μετά από μια εβδομάδα ανάρρωσης μπορεί να ζήσει μια κανονική ζωή με μόλις ένα νεφρό. Αλλά το χειρουργείο δεν απολυμάνθηκε  με αποτέλεσμα ο ίδιος να αναπτύξει μια λοίμωξη που τον έκανε να κινδυνεύει η ζωή του. Και τότε ακριβώς, ήταν που οι γονείς του Xiao ανακάλυψαν τι είχε κάνει ο γιος τους. Και ενώ δεν είχε η οικογένεια τη δυνατότητα να αγοράσει ένα iPhone 4, έπρεπε να καλύψει και τα αυξημένα κόστη νοσηλείας και ανάρρωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.