Αν και τεχνικά πρόκειται για μια stable έκδοση, τα προβλήματα δεν λείπουν. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε πρώιμα η πρώτη stable έκδοση του Samsung One UI δεν εντοπίστηκαν κάποια σοβαρά bugs εκτός από τις αναφορές για γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το sammobile, όταν η μπαταρία φθάσει στο 10% πέφτει στο 5% σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Αρχικά, πιστευόταν ότι οφείλεται σε background app δραστηριότητα, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Η εξάντληση της μπαταρίας είναι ένα σύνθετο πρόβλημα. Πολύ συχνά οφείλεται ένα app το οποίο καταναλώνει πολλούς πόρους. Το Samsung Experience είχε μηχανισμούς που σε ειδοποιούσε αν εμφανιζόταν τέτοια συμπεριφορά. Σε κάθε περίπτωση, κάθε μεγάλη ενημέρωση του Android έχει τα δικά της προβλήματα, επομένως αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη του συγκεκριμένου bug.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.