Σε ένα διαδικτυακό κατάστημα της Κίνας, το Giztop το οποίο αποτελεί μέλος της ενημερωτικής ιστοσελίδας gizmochina.com, ανέβηκε το Huawei Mate 20 προς πώληση, όπου οι χρήστες θα μπορούν να το αγοράσουν από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018. Μέσω του συγκεκριμένου listing επιβεβαιώνονται ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά για τη συσκευή, όπως ότι θα περιλαμβάνει Amoled οθόνη 6.3 ιντσών, Kirin 980 Soc και θα καταφθάσει σε εκδόσεις με 6GB/8GB RAM και 128GB/256GB storage.

Φυσικά, δεν θα απουσιάζει και ένα τριπλό σύστημα κάμερας των 40MP, ενώ ένας φακός των 20MP θα υπάρχει στο μπροστινό μέρος. Θα καταφθάνει με EMUI 9 βασισμένο στο Android Pie 9.0 OS. Όσον αφορά την τιμή, αυτή διαμορφώνεται στα 999 δολάρια σύμφωνα με το Giztop, όπου εύκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι θα ξεπερνάει το 1000αρικο στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.