Αυτές τις μέρες οι Anonymous χρησιμοποιούν ένα νέο εργαλείο, το WebLOIC. Πρόκειται για ένα εργαλείο πιο εύκολο στη χρήση από το LOIC, το οποίο στέλνει αιτήματα με την χρήση JavaScript από τον browser του χρήστη.

Πρόσφατα η κολεκτίβα δημοσίευσε ένα νέο interface του WebLOIC για Android υπό μορφή εφαρμογής με το όνομα “LOIC para Android by Alfred”. Ο διαμοιρασμός της εφαρμογής γίνεται μέσω των λογαριασμών Anonymous στα social networks, για να γίνονται οι επιθέσεις σε νέους στόχους.

Όταν ο επιτιθέμενος πατήσει το “Fire”, ένα JavaScript στέλνει 1000 ΗΤΤΡ requests με το μήνυμα “We are LEGION!” πραγματοποιώντας DoS (Denial of Service) επίθεση στην διεύθυνση του στόχου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Λογικα ειναι πιο επικυνδυνο λογω του οτι το κινητο μεσω του GPS δινει ακριβη τοποθεσια. Με κλειστο GPS και σε flight mode με το wifi ανοιχτο μονο σε καποιο Public access point (ή μη) και φυσικα μεσω proxy λογικα εχεις μια τυπικη ανωνυμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.