Δυστυχώς την προσφορά των απεριόριστων data την επισκίασε χθες οι δραματικές αλλαγές που είχαμε στη καρτοκινητή της Vodafone, με την κατάργηση του Vodafone CU Liquid, την αύξηση των τιμών σε διάφορα πακέτα και στις αλλαγές της υπηρεσίας επέκτασης υπολοίπου. 

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στην ανακοίνωση είχαμε και την ανακοίνωση ενός νέου πακέτου που δίνει 50GB για 12 ευρώ, που η Vodafone το θεωρεί προσφορά. Ενώ τέλος έχουμε και την ανακοίνωση απεριόριστων δεδομένων για όλο το Πάσχα.

Προσφορές για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International & Taza)!

  • Από 18/4/2024 έως και 31/8/2024 όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International & Taza), θα μπορούν να απολαμβάνουν νέο πακέτο χρήσης Data 50GB για 30 μέρες μόνο με 12,7€. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια των μηνών ισχύος της. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

  • Φέτος το Πάσχα όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International & Taza) θα έχουν στη διάθεση τους δωρεάν Unlimited data για ενεργοποιήσεις από την Μεγάλη Δευτέρα 29/4 έως και την Κυριακή του Πάσχα 5/5.

Αλλά όπως είχε γράψει το techmaniacs.gr η προσφορά των απεριόριστων data δεν είναι πραγματικά απεριόριστα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.