Παραθέτουμε ολόκληρη την πολιτική ορθής χρήσης της Vodafone όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η εφαρμογή της Πολιτικής Ορθής Χρήσης δεδομένων εφαρμόζεται μόνο σε συνδρομητές Καρτοκινητής και νέους συνδρομητές internet4share συνδέσεων. Aν έχεις συμβόλαιο ή Καρτοπρόγραμμα, τότε δεν ισχύει κάποια ΠΟΧ στη γραμμή σου.

IPTV Smart Player Pro : Εντελώς δωρεάν από 5.54 ευρώ για δωρεάν τηλεόραση στο κινητό

Στο πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και της προστασίας του δικτύου μας, εφαρμόζουμε Πολιτική Ορθής Χρήσης Δεδομένων (ΠΟΧ) 300GB το μήνα σε όλες τις συνδέσεις καρτοκινητής και τις νέες internet4share κάρτες που συνδέθηκαν μετά τις 23 Ιουλίου 2023.

Πρακτικά, όταν καταναλώσεις 300GB μέσα σε ένα μήνα, η ταχύτητα mobile internet θα μειωθεί προσωρινά, με μέγιστη τιμή τα 4Mbps. Θα μπορείς δηλαδή να συνεχίσεις τη χρήση data και μετά τα 300GB κανονικά, απλά με πιο χαμηλή ταχύτητα.

Αν έχεις καρτοκινητό, ο μήνας υπολογίζεται ημερολογιακά. Δηλαδή αν για παράδειγμα φτάσεις τα 300GB χρήσης στις 28 Μάϊου, θα συνεχίσεις να κάνεις χρήση internet με 4mbps έως τις 31 Μάϊου και την 1η Ιουνίου θα επανέλθει η ταχύτητα σου σε πλήρη ταχύτητα. Αντίστοιχα, για όλους τους μήνες του χρόνου, υπολόγισε ότι η ταχύτητα θα επανέρχεται κάθε 1η μέρα του μήνα.

Αν έχεις internet4share σύνδεση τότε ο μήνας υπολογίζεται βάσει του κύκλου τιμολόγησης σου. Δηλαδή, αν κάθε μήνα οι παροχές του συμβολαίου σου ανανεώνονται κάθε 15 του μήνα, τότε την ίδια ημέρα (δηλαδή κάθε 15), θα επανέρχεται και η ταχύτητα mobile internet στα φυσιολογικά επίπεδα.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.