Σήμερα είναι ίσως η πιο μελανή ημέρα στην ιστορία της Vodafone. Αρχικά έχουμε την κατάργηση του Vodafone CU Liquid το οποίο σου επέτρεπε να χρησιμοποιήσεις τις παροχές που εσύ ήθελες αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μας ενθουσίαζε ιδιαίτερα, ενώ αυξάνει και το το πακέτο που δίνει απεριόριστα GB για 7 ημέρες στα 7 ευρώ πλέον. Αυξήσεις έχουμε στα πακέτα internet αλλά και στην υπηρεσία ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου με επέκταση αν δεν είχες κάρτα. Αυξάνεται το ποσό της χρέωσης αν δεν έχεις ενεργό πακέτο για να μπαίνεις στο internet. Όλες οι αλλαγές ακολουθούν παρακάτω.

Τροποποιήσεις CUSΗΑΚΕ bonus

Το Vodafone CU πιστό στη στρατηγική του να παρέχει όλο και περισσότερα στους συνδρομητές του, από 30/4/2024 απλοποιεί και ανανεώνει τις παροχές του CU SHAKE bonus μετά από ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από οποιοδήποτε κανάλι ανανέωσης. Συγκεκριμένα:

 • Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 13€ έως και 14€ το CU Shake δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των παρακάτω μοναδικών προσφορών:

  • 3GB ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες

  • 70 λεπτά προς όλους ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες

  • 5GB & το Vodafone TV Start για 30 ημέρες με 4€

 • Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 15€ έως και 19€ το CU Shake δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των παρακάτω μοναδικών προσφορών :

  • 4,5GB ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες

  • 100 λεπτά προς όλους ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες

  • 6,5GB & το Vodafone TV Start για 30 ημέρες με 4€

 • Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 20€ και άνω το CUShake δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των παρακάτω μοναδικών προσφορών:

  • 5,5GB ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες

  • 130 λεπτά προς όλους ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες

  • 7,5GB & το Vodafone TV Start για 30 ημέρες με 4€

Από 20/5/2024 μεταβάλλονται τα κάτωθι πακέτα για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International και ΤΑΖΑ

Το πακέτο (με εμπορική ονομασία για το CU: CU MONO SCROLL MONTH) που προσφέρει 12GB για 30 μέρες με 11,5€, μεταβάλλεται και θα προσφέρει 15GB για 30 μέρες με 13,5€.

Το πακέτο (με εμπορική ονομασία για το CU: CU MONO SCROLL MONTH) με αυτόματη ανανέωση που προσφέρει 13GB για 30 μέρες με 11,5€ μεταβάλλεται και θα προσφέρει 16GB για 30 μέρες με 13,5€. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένο το ως άνω πακέτο με αυτόματη ανανέωση και δεν θα προβούν σε απενεργοποίησή του μέχρι και 19 Μαϊου, θα ενεργοποιείται το νέο πακέτο(με αυτόματη ενεργοποίηση) με τις τροποποιημένες παροχές και με τη νέα χρέωση.

 • Το πακέτο (με εμπορική ονομασία για το CU: CU MeApOla 5.4) που προσφέρει Απεριόριστα λεπτά προς όλους και 700ΜΒ για 15 μέρες με 5,4€, μεταβάλλεται και θα προσφέρει Απεριόριστα λεπτά και 1.5GB για 15 μέρες με 8,5€.

 • Η τιμή του πακέτου (με εμπορική ονομασία για το CU: CU MONO SCROLL WEEK) που προσφέρει Απεριόριστα Data για 7 μέρες με 6€, αυξάνεται σε 7€.

 • Η τιμή του πακέτου (με εμπορική ονομασία για το CU: CU MONO SCROLL WEEKEND) που προσφέρει Απεριόριστα Data για 4 Σαββατοκύριακα με 2,7€, αυξάνεται σε 3,5€.

 • Η τιμή του πακέτου (με εμπορική ονομασία για το CU: CU MONO SCROLL DAY) που προσφέρει Απεριόριστα Data για 24 ώρες με 1,1€ αυξάνεται σε 2€.

 • Η τιμή του πακέτου (με εμπορική ονομασία για το CU:CU MONO TALK DAY) που προσφέρει Απεριόριστα λεπτά προς όλους για 24 ώρες με 1,5€ αυξάνεται σε 2€.

Από 20/05/2024, μεταβάλλονται τα Τέλη συνδιαλέξεων εθνικών κλήσεων και χρεώσεων Δεδομένων

 • Η χρέωση σε όσους συνδρομητές δεν έχουν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας από ενεργοποίηση κάποιου πακέτου ή προσφοράς ομιλίας, μεταβάλλεται από 2€ σε 2,2€ για Απεριόριστα λεπτά προς όλους έως τις 4.00 π.μ.

 • Αντίστοιχα, η χρέωση σε όσους συνδρομητές δεν έχουν υπολειπόμενα δεδομένα (data) από ενεργοποίηση κάποιου πακέτου ή προσφοράς δεδομένων (data), μεταβάλλεται από 2€ σε 2,2€ για χρήση απεριόριστα data έως τις 4.00 π.μ.

Από 22/5/2024 μεταβάλλεται η υπηρεσία Credit Button για όλους τους συνδρομητές CU.

Οι επιλογές επέκτασης χρηματικού υπολοίπου και η χρέωση της υπηρεσίας, με δυνατότητα πληρωμής στην επόμενη ανανέωση μεταβάλλονται ως ακολούθως:

 • Η ελάχιστη επέκταση υπολοίπου αυξάνεται από 10€ σε 13€, με χρέωση υπηρεσίας 3€ (από 2€).

 • Η χρέωση της υπηρεσίας για την επέκταση υπολοίπου 15€ αυξάνεται σε 3€ (από 2,5€).

Vodafone: Ολοκληρωτική κατάργηση του Vodafone CU Liquid

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Το μύνημα είναι ξεκάθαρο.Οι εταιρίες δεν επιθυμούν τα καρτοκινητά και σας παιδεύουν. Τρέχα βάλε κάρτα πάρε το δωρεάν της ενεργοποίησης , μετά να θυμιθείς να βάλεις κάποιο πακέτο μετά κάποια στιγμή μπορεί να ξεμείνεις. Προσωπικά έχω καρτοπρόγραμμα με 43GB και απεριόριστη ομηλία με 15€/μήνα. και δεν ασχολούμε καθόλου. Αντιλαμβάνομαι βεβαίως ότι κάποιοι ίσως δεν μπορούν να πληρώσουν αυτό το ποσό και θέλουν να την βγάλουν με 7-8€ το μήνα. Όμως οι εταιρίες ξεκάθαρα πλέον δεν νοιάζονται για τους πελάτες αυτούς.

 2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ VODAFONE ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ?ΗΔΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ GIGAMAX ΣΤΗΝ COSMOTE ΜΕ 25€ ΑΠΟ CU ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ 16€ ΚΑΡΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ

 3. Στην Ιταλια εχω με 7,99 ευρω 120Gb,απεριοριστα λεπτα και SMS με ILIAD,(https://www.iliad.it/offerta-iliad-giga120-799.html), επισης η Very και Laica εχουν παραπλησιες χρεωσεις…. και με 10 ευρω εχεις 180Gb,απεριοριστα λεπτα ομιλιας και sms εντος ευρωπαικης ενωσης. Στην Ελλαδα μαλλον ξερουν καλυτερα και ανεβαζουν τιμες…ολοι οι αλλοι στην Ευρωπη ειναι αμυαλοι μαλλον που τα δινουν σ αυτες τις τιμες. Ντροπη στη Vodafone και τις αλλες εταιρειες. Εναν πακετο εδινε η Vodafone 200Gb με 10 ευρω και το κατεργησε κι αυτο.Μπραβο.

 4. Θα συμφωνήσω με τον Ντίνο παραπάνω.Το πακέτο των 200GB από τα 10 ευρώ το πουλούσε για μερικές ημέρες με 11.50€και μετά το κατήργησε εντελώς.Ειναι η χειρότερη εταιρεία κινητής στην Ελλάδα στις χρεώσεις και στον σχεδιασμό πακέτων.
  Με μεταπτυχιακό στο #πώς να διώχνεις τους πελάτες σου ποιο γρήγορα#
  Ετοιμάζομαι και εγώ να πάω Cosmote.
  Εύχομαι στην Vodafon ο μόνος συνδρομητής που θα της απομείνει να είναι ο υπεύθυνος της τιμολογιακής της πολιτικής .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.